Perinteisethän tässä taas kävi - Keski-Suomen reissulla ei paljon tullut blogia päiviteltyä. Mutta eipä siitä kannata huonoa omatuntoa potea. Kun asuu kauempana, niin on siellä käydessä kiva keskittyä niihin ihmisiin koneiden sijaan. Tällä kertaa reissun syy oli mummun 80-v pirskeet. Minä ja äiti oltiin kakkuvastuussa.

WP_20140405_12_06_56_Pro

Päätettiin tehdä samaa kakkua, jota tein mun synttäreille muutama viikko takaperin. Kinuskikissan kirjasta otettu kakku aidolla suklaapohjalla ja vadelma-daim-mascarponetäyttellä oli ihan älyttömän hyvää, joten ei viitsitty lähteä merta edemmän kalaan. Ja se oli hyvä päätös, koska se oli hyvää edelleen!

WP_20140405_12_08_29_Pro

Koristeeksi tein pienia valkoisia sokerimassakukkia ja hopeanharmailla sokerirakeilla kuorrutetut numerot. Tein vissiin neljät erilaiset numerovaihtoehdot enkä ollut yksiinkään tyytyväinen. Loppujen lopuksi nämä toimi muiden koristeiden kanssa parhaiten. Sivusta katsottuna tosin näytti sille, että kyseessä oli Mikki Hiiri -koriste, mutta se ei ollut juuri tämän toteutuksen syytä!

WP_20140405_12_07_10_Pro

Pakko vielä julkaista täälläkin vielä toinen kakkukuva. Instagramissahan se jo näkyi, mutta täytyy antaa kunnia sille, jolle se kuuluu. Pyysin Jonia tekemään mulle kakun mun oikeaksi synttäripäiväksi, ja sehän teki työtä käskettyä. Kakun sisältö ja design oli muuten lähes tismalleen samat, kuin 7 vuotta sitten, kun täytin 18. Silloinkin Joni oli leiponut mulle kakun prinsessakruunulla ja toi sen koululle mussutettavaksi. Awwwww, miten herttaista!

WP_20140328_11_13_44_Pro

Huh, nyt on tullut syötyä muutaman viikon sisään niin paljon kakkua, että kiintiö alkaa olla täynnä. Tällä hetkellä houkuttelisi jokin suolainen leipominen.. illaksi teen sämpylöitä, mutta mitähän muuta sitä kehittelisi..?