Tässä viime päivinä olen istunut koneella lukien perjantaiseen yrittäjyyden tenttiin. Kuitenkin kuten arvata saattaa, ajatus on välillä päässyt karkailemaan kaikkeen selvästi tenttimateriaalia oleellisempaan. Kuten hääkutsuihin. Olen etsinyt insipiraatiokuvia, suunnitellut kirjekuoria ja jopa ostellut kyniä testiin hääkutsukokeiluita varten. Äärimmäisen järkevää, kun ottaa huomioon sen, että kutsujen lähettämiseen on vielä yli vuosi aikaa!

Nyt olen kuitenkin muodostanut pakkomielteen yhdestä kutsuihin liittyvästä asiasta, nimittäin kutsuihin liimattavista postimerkeistä. Meidän on ihan pakko hankkia kutsuihin omakuvapostimerkit!

Postimerkki

Tykkään niin kovasti tuosta meidän kihlakuva/kiitoskortti/save the date -kuvasta, että pakkohan sitä oli vähän käydä mallailemassa Postin Omakuvapostimerkki -palvelussa. Tuosta koira-aiheisesta arkista huolimatta, ihanallehan se näytti.

Sitten alkoikin pohdinta, että pitäisikö tällaiset teettää jo niihin STD -kuoriin.. mutta totesin, että ei. Niihin saa luvan kelvata ihan valmiit postimerkit. Ja oikeastaan se on huomattavasti toimivampi niin, että varsinaisen hääkutsun postimerkeissä näkyvä kuva on häävieraille jo tuttu, kun se kuori postilaatikossa odottaa. Musta on kivaa, että se kuva toistuu sitten varsinaisessa hääkutsussakin niin, että vieraat tunnistavat heti kuoresta, mistä oikein on kyse.

Tai no, tunnistavat jos hoksaavat kiinnittää huomiota postimerkkiin! 

Mitäpä tykkäätte omakuvapostimerkin ideasta? Tuntuuko liian itseriittoiselta teetättää postimerkkejä omalla nassulla? Kyllähän se vähän hassulle tuntuu mustakin, mutta huomattavasti enemmän siistille kuin oudolle. Nyt kun olin järkevä ja totesin, että STD:t pärjäävät ihan normaaleilla merkeillä, voisin ehkä kuitenkin vielä häiden jälkeen teetättää omakuvamerkit jostain hääkuvasta kiitoskorttien kuoriin. Menisiköhän se jo liiallisuuksiin? Kahdet postimerkit omalla nassulla.. hmm.. tätä pitää vielä pohtia!