Monogrammimietintöjä

Kävin tänään pyörähtämässä bloggerissa vilkaisemassa kommentteja ja vaikka aikaa blogien selailuun ei ollutkaan, kiinnitti huomioni bloggerin uusien postausten syötteessä näkyvä kuva Elämäni päivä -blogin uusimmasta postauksesta! Siellä esittelyssä oli itse tehty, aivan upea häämonogrammi, joka vakuutti mut kertaheitolla siitä, että mekin tarvitaan monogrammi! Joten en voinut vastustaa kiusausta, vaan kokosin gradutauolla nopeasti kasaan muutaman monogrammivaihtoehdon meillekin. Joissain vaihtoehdoissa käytin vain mun ja Jonin etunimien alkukirjaimia, mutta osaan otin mukaan myös tulevan yhteisen sukunimen alkukirjaimen. Kirjaimet K, J ja H osoittautuivat aika otollisiksi monogrammin aineksiksi!

Tein näin pikaisesti 14 versiota, joista jokaisessa on puolensa. Mutta kaikki näistä eivät varsinaisesti ole mun mieleen. Onni onnettomuudessa oli se, että Jonille nämä esiteltyäni se nimesi lemppareikseen samat kaksi, jotka munkin mielestä olivat parhaat!

M1 M2 M3 M4

Mistä te tykkäätte eniten? Minkä tyyliset ovat eniten teidän mieleen? Vai tykkäättekö monogrammeista ylipäänsä?

Kertokaa ihmeessä, mistä te tykkäätte, niin kerron sitten mitkä ne meidän suosikit olivat!

Ps. Eihän nämä kaikki ihan tyylipuhtaita monogrammeja ole, mutta sopinevat käyttötarkoitukseen kuitenkin!

12 Kommenttia

 1. Tykkäsin eniten numeroista 1 ja 8 :)
  -nenninen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sulla on ihanan romanttinen ja krumeluurinen maku! Tuo ykkösessä oleva pitsikuvio on kyllä mun suosikki (kuten ehkä bannerista voi päätellä :D )!

   Poista
 2. Numero kolme on mun mieleen eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään sen tyylistä, jotenkin en vaan ole ihan tyytyväinen noiden kirjainten asetteluun, mutta siinä olisi potentiaalia eteenpäin työstettäväksi :)

   Poista
 3. 1 ja 6 nousi kyllä ehottomasti lemppareiks, vaikka tosi kivalta näyttävät kaikki omalla tavallaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ole yhtään yllättynyt, että tollaiset romanttiset yksilöt oli sun lemppareita! :) Ne sopii kyllä munkin tyyliin oikein hyvin!

   Poista
 4. Mun suosikki on nro 14. Millä ohjelmalla teit näitä monogrammeja? Mullakin on ollu haaveissa meille oma monogrammi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan kuvankäsittelyohjelmalla ja siellä eri fonteilla kikkaillen! Mulla oli tässä hommassa käytössä sellainen ilmainen kuvankäsittelyohjelma, kuin paint.net! :)

   Poista
  2. Okei, kiitti! Mulla on myös tuo paint.net käytössä eli eikun askartelemaan :) Huomasinkin, että olit kirjoitellut uusimmassa postauksessani tarkemmin monogrammien työstämisestä. Täytyy tutustua siihen ihan kunnolla ajan kanssa jahka saan itse aikaiseksi alkaa monogrammeja suunnittelemaan.

   Poista
 5. Mitä himputtia Kirsi!? Mimmi väätää näitä kuin graafinen suunnittelija! Oletko? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjestas mitä kehuja! Mutta en ole, ihan vaan datailua harrasteleva humanisti :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!