Viikonloppuna kävin pitkästä aikaa Cutepolish -YouTube kanavalla kurkkimassa uusia lakkausideoita. Oikeasti kaipailin jotain vaaleaa, simppeliä ja tyylikästä. Mutta päädyinkin taiteilemaan pastelliset pingviinikynnet. Kröhöm. Nämä oli mulle kyllä ihan osuva valinta, koska sekä karkkikynnet että pandakynnet on molemmat mun suosikkikynsien Top 5 -listalla, joten pastelliset eläinkynnet lienee luonnollinen jatkumo.

IMG_3015

Ajattelin ensin tehdä kaikista pinguista samanvärisiä, mutta en osannut valita yhtä pastellilakkaa, joten teinkin sitten moniväriset. Kynsillä on seuraavat viisi lakkaa:

IMG_3021

China Glaze - Dance Baby
Kiko - 330
Models Own - Baby Blues
Viva la Diva - 138
Models Own - Lemon Meringue

Räpylät ja nokat on toteutetu Essien Tart Decolla ja silmät China Glazen Liquid Leatherilla. Niin ja valkoinen on Depengin puteli numero 031. Aluslakkana mulla on edelleen OPI:n Natural Nail Base Coat, jota käyttämällä Seche Vite pikakuivattavaa päällyslakkaa voi käyttää.

IMG_3023IMG_3030

Lauantain ällö-söpö-positiivisuuden vastapainoksi kerrottakoon, että tänä aamuna oli kyllä värikkäät pingukaverit tarpeen, kun olin jo noustessa kun persuuksiin ammuttu karhu. Sanoma Magazines muisti minua agressiivisella lehtimyyntipuhelulla aivan liian aikaisin ja siitä toivuttuani tajusin heränneeni aivan valtavaan päänsärkyyn. Niin kovaan, että silmät on ihan ristissä, mutta silti koko päivä tarttisi viettää läppäriä tuijottaen.. ärh.

Parempaa tiistaita teille!