Miten tässä nyt näin kävi, että minäkin jo alan odotella kevään tuloa? Minähän rakastan talvea ja lunta ja olen ehdottomasti sitä vieltä, että mun maaliskuun lopussa olevat synttärit on talvella. Mutta silti alan jo kaivata lämpimiä ilmoja, kuivaa asfalttia, lisääntyvää valoa ja vihertyvää luontoa. Ehkäpä kevään kaipuu johtuu siitä, että kevät on uuden aikaa ja minä kaipaisin kipeästi vähän jotain piristystä tähän arkeen.

Nyt tekisi mieleni hakea sitä piristystä uusimalla vähän sisustusta. Koska tämä meidän olkkari on tällä hetkellä meidän molempien työhuone, niin täällä olisi erityisen tärkeää viihtyä. Meillä on näyttänyt jo monta vuotta ihan samalle, joten pienelle päivitykselle olisi tarvetta. Olen pitkään ajatellut olkkarin seuraavaksi väriksi minttua, turkoosia tai vedenvihreää. Ja sitä ajatustahan tuki myös uusin H&M:n kuvasto.

H&M

H&M Homessa on nyt myynnissä aivan syötävän suloisia pastellisia pieniä maljakoita ja tuikkukippoja. Pyöreät muodot miellyttää mun silmää ja eri kokoisista ja värisistä kipposista saisi koottua mukavan epäsäännöllisen asetelman. Ja sitten voisin toivoa lahjaksi vaikka muutamaa neilikkaa maljakoista kurkistamaan. Oi, olisipa ihanaa!

H&M2

Hinnallakaan näitä suloisia somisteita ei ole pilattu, joten muutaman erilaisen voisi ihan hyvin ostaa. Vaikka edullisia ovatkin, en ehkä silti kuitenkaan raaski ostaa jokaista mallia jokaisessa värissä.. Mutta ainakin yksi maljakko ylärivistä ja yksi kakkosrivistä.. ja pari tuikkukippoa voisi olla hankintalistalla. Hmm..

Täytyy varmaan käydä jonain päivänä katsomassa josko Hansan H&M Home myymälässä olisi näitä hyllyssä. Voisin vähän sommitella ja katsella mikä näyttää kivalle. Ja olisikohan siellä myös näitä tyynynpäällisiä.. tai näitä. Tai näitä!

Kaipaan uudistusta!