Toissapäiväinen avautuminen tuli kyllä tarpeeseen ja nyt jaksaa taas hössöttää paremmilla mielin. Kiitos vielä vertaistuesta ja rohkaisusta blogivuodattamiseen! Siinä postauksessa kerroin kuinka olin vetäissyt aikuismaiset mökötyskohtaukset, kun mies ei ollut yhtä sitoutunut hääpuvun olkainkeskusteluun, kuin minä. No, mökötys saatiin loppumaan ja keskusteltiin sen jälkeen olkaimista oikein olan takaa (hehheh). Nyt ajattelin kuitenkin kertoa teillekin, mikä tässä näin suurten pohdintojen aiheena oikein on ollut!

Minä olen aika pitkään haaveillut olkaimettomasta hääpuvusta. Oikeastaan aina kaikki mun konkreettiset hääpukuhaaveet on olleet olkaimettomia. Vuosikausia olen myös haaveillut sweetheart kaula-aukosta. Tässä jo pidemmän aikaa olen kuitenkin hieman ollut tylsistynyt siihen, millaisen selkämyksen sweetheart kaula-aukko vaatii. Jotta puku pysyy päällä ei selässä voi olla mitään kovin näyttävää. Ainakaan minun mieleistäni näyttävää eli avonaisuutta. Paitsi jos puvussa olisi olkaimet.

Kuva_1

Tässä vasemmanpuoleisessa kuvassa on aika tismalleen mun unelmien hääpuvun yläosa. Tuohon vyötärönauhaan asti tuo on millilleen sitä mitä yläosan etumukseen haluaisin. Ja vasemmalla sitä, mitä silloin takaosa joutuisi olemaan. Napitus tai nyöritys ja suhteellisen korkealle asettuva reuna.

Seuraavassa kollaasissa taas on oikealla minun pitkaikaisin rakkauteni mitä hääpuvun selkäpuoliin tulee. Tuo on kertakaikkisen täydellinen! Syvään uurrettu selkämys, reunoilla pitsiä ja vyötäröllä niitä kiinni kuromassa satiininauha. Niin ja sitten ne olkaimet. Se tarkoittaisi sitä, että unlmien etuosaani joutuisin tekemään kompromisseja. Täydellisen pyöreä sweetheart mallia joutuisi muokkaamaan hieman kulmikkaammaksi, jotta olkaimet lähtisivät yläosasta kauniisti.

Kuva_2

En tosiaan tiedä mitä mieltä olisin. Mökötys aiheutui siitä, että mies sanoi, että ainahan oot halunnut olkaimettoman, eikä mun mielestäni antanut aluksi riittävästi mahdollisuutta olkaimille. Koska yhtälailla olen aina halunnut myös näyttävämmän selkämyksen, mutten ole pitänyt sitä mahdollisena. Aina aikaisemmin olen ajatellut, etten voi saada mieleistä selkää ja yläosaa. Mutta nyt tuo selkäosan kaipuu on alkanut olla aina vaan suurempaa ja suurempaa. Nyt olen oikeasti päätynyt siihen pisteeseen, että olisin ehkä valmis tekemään kompromiseeja etuosaan saadakseni unelmieni selän.

Olen ihan kahden vaiheilla. Tämän suuren olkainkeskustelun jälkeen ajattelin taas, että ehkä se olkaimeton on varmempi, kun olen sellaisen suorastaan päättänyt haluavani. Mutta nyt tänään avasin taas tuon kuvakansion ja totesin, että jestas nuo olkaimellisetkin on kauniita.

Joten mielipiteitä ja apuja kaivataan kipeästi! Mitä te olette mieltä?