Ei mustaa ja ruskeaa samaan asuun. Eikä harmaa ja ruskeakaan sovi yhteen. Niinhän joskus ohjeistetaan. Mutta mun mielestä tämä mustan ja harmaan ja ruskean yhdistelmä toimii ihan mainiosti. Ja mustilla asusteilla tämä asu olisi ollut huomattavasti tylsempi. Ehkäpä tämä kombo siksi, ettei näitä kolmea ole enää häiritsemässä mikään muu väri. Taas kerran, unohdin pukeutumissäännöt ja olin tyytyväinen.

WP_20140111_16_15_07_Proasu110114

Tuo mekko muuten on joulun jälkeinen hankinta Lindexiltä, enkä voisi paljon parempaa lisäystä voinut vaatekaappiin valita. Helposti yhdisteltävä neutraali sävy. Lyhyet hihat, jotka kuitenkin peittävät käsiä riittävästi. Mistään kiristämätön malli. Riittävän pitkä helma. Sopivan arkinen vaikka jokapäiviseen käyttöön, mutta riittävän siisti, jotta asusteita vaihtamalla käy siistimpäänkin tarkoitukseen. Materiaali, joka on mukava päällä eikä rypisty. Ja eläväinen pinta, jossa rypytkään ei näkyisi. Täydellistä. Näitä voisin hamstrata vaikka kuinka monta. Ja eri väreissä.

WP_20140111_16_14_59_Pro

Mitä tykkäätte? Asusta tai mekosta? Kauhistuttaako mustan ja ruskean tai ruskean ja harmaan yhdistelmä? Minuakin ennen kammotti, mutta varsinkaan tämän jälkeen, ei sitten pätkääkään!