Ajattelin julkaista nämä kahdet kynnet yhteen syssyyn, koska yksistä kynsistä tulee usein vähän mitätön postaus enkä malta odottaa, että se päivä koittaa, jolloin teen jotkut toiset kynnet, jotka sopisivat näiden teemoihin. Erityisesti nämä ensimmäiset ovat kutkutelleet arkistoissa jo ihan liian kauan. Ainakin yli viikon! Harvassa on ne kerrat kun omassa facebookissani jaan kuvia kynsistäni, mutta nämä oli pakko jakaa sielläkin.

Pidemmittä puheitta, meet the pandas...Pandat oli mun aikuisuuden vastustus -kynnet. En halua kasvaa aikuiseksi, enkä varsinkaan muuttua liian vakavaksi, joten pandakynnet sopivat mulle paremmin kuin hyvin. Viime viikolla sairaalassa sairaanhoitajakin kehui niitä. Ja hänkin oli sitä mieltä, että ne sopii aikuiselle ihan mainiosti. Koska ei aina tarvitse ottaa niin vakavasti. Ylläri ylläri, idea on saatu mun rakastamalta Cutepolish -YouTube kanavalta..

Toiset kynnet lakkailin eilen jalkapallopeliä katsellessa. Viininpunainen on iskenyt vasta tänä syksynä ja kunnolla onkin. Täytyykin muistaa esitellä mun muitakin viininpunaisia suosikkeja tässä lähiaikoina. Tämä kynsilakkakin nousi nimittäin aika suosikiksi.

accentnails

En yleensä viihdy tummissa kynsissä, mutta nämä ei ole minusta liian dramaattiset. Varsinkaan, kun keventää yleisilmettä lakkaamalla yhden kynnen jollain tehostesävyllä. Mun tapauksessa tietty tehosteglitterillä.

Mitä tykkäätte pandoista? Entäpä viininpunaisista kynsistä? Täytyy muuten vielä sanoa, että otsikosta huolimatta inhoan sitä, kun puhutaan burgundista. Viininpunainen on paljon kivampi sana - suomen kieli kunniaan!