Eilen esittelinkin tuon itse ompelemani pitsihameen, joka pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön heti valmistumispäivänään. Ei haluttu lähteä mihinkään hienoon ravintolaan, joten paljon hehkutettu Dennis valikoitui meidän kohteeksi. Tosin jokirannassa kävellessämme käveltiin myös Tintå:n ohitse, ja todellakin halutaan mennä sinnekin! Näytti aivan ihanalle. Kiitos vielä Ninnumaaria, suosituksestasi osattiin kiinnittää siihen huomiota ja en malta oottaa, että mennään sinne.

Pikkaisen lipsahdin aiheesta, mutta en halunnut pukea uutta pitsihametta liian juhlavaksi, joten H&M:n perustoppi ja suosikiksi noussut neuletakki niskaan. Koruja ranteeseen ja korviin, mutta ei mitään liian näyttävää. Kaunista, siroa, melkein huomaamatonta, mutta hyvin kokonaisuuteen sopivaa.

Aluksi aioin jättää hiukset auki, mutta en halunnut hulmuavien hiusteni (onkohan mulla vähän kovat luulot mun kutreista?) vievän kaikkea huomiota hameelta, joten päätinkin laittaa hiukset kiinni. Pikanutturasta tuli mielestäni oikeastaan aika kaunis. Ja viihdyin asussa mainiosti.
IMG_0723 IMG_0718 IMG_0734 IMG_0699 IMG_0742
Ennen syömään menemistä pysähdyttiin Fontanaan juomaan lasilliset kuplivaa ja oli niin mukavaa. Mua alkoi naurattaa ihan hirveästi, kun Joni tilasi meidän juomat, tarjoilija kiitti ensin tilauksesta ja sitten ilmiselvästi päätti vielä arvioida seuralaisen täysikäisyyttä. Hän kääntyi katsomaan mua kasvoihin, kallisti hieman päätään ja muutaman sekunnin päästä nyökkäsi hyväksyvästi ja laskutti ja tarjoili juomat. Pystyin suorastaan kuulla, kun hän ajatteli, että ei tarvitse papereita kysellä, kaukana on ne päivät kun tuo täti on ollut kahdeksantoista.

Vitsi vitsinä, paikka oli oikein mukava ja tarjoilija oli ihana ja ystävällinen eikä meillä kummallakaan ollut yhtään mitään valittamista yhtään mistään! Ja mennään sinne ihan varmasti uudestaan, ainakin lounastamaan tai brunssille, näyttää ihanalle.

No entäpä se Dennis sitten? Mulle ihan valtaisa pettymys. Halusin joka solullani tykätä paikasta, siellä yritys oli niin kova, mutta kun tulos ei miellyttänyt mua, ei sitten yhtään. Mun pitsa ei maittanut mulle, eikä jämät Jonillekaan ja kaiken lisäksi mun maha tuli ihan hirveän kipeäksi syötyäni muutaman viipaleen. Ehkä olisi pitänyt olla fiksu ja tilata jotain listalta. Joni teki niin ja tykkäsi omastaan kyllä! Minäkin tykkäsin kyllä rapeasta pohjasta kovasti, se oli se tomaattikastike ja juusto, jotka eivät mulle toimineet.

Mutta aion kyllä antaa vielä mahdollisuuden paikan pastalle. Lähellä jotkut muut söivät pastaa ja ne annokset näyttivät aikas kivoille.

Niin ja tyylikkäästi kotimatkalla otettiin mukaan McFlurryt...

Ensimmäiset treffit Turussa takana. Yritetään käydä treffeillä täällä kerran viikossa (tuskin niin usein ehditään), jotta tutustuttaisiin samalla tähän kaupunkiin. Joten nyt saa vinkata, jos teillä on hihassa jotain ihan mahtavia treffipaikkoja, tai muita paikkoja, mikä meidän pitää ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

Ja mitä tykkäsitte treffilookista? Entäpä mitä tykkäätte Denniksestä? Ja onko joku testannut Fontanan lounaan tai brunssin? Kovat on odotukset sitäkin kohtaan!