Lupasin kertoa vähän enemmän minusta ja meistä, että tiedätte kenen hääunelmia seurailette, ja lupauksethan täytyy pitää! Postauksen lukemisen taustalle soimaan tämä biisi - tekstin loppupuoliskolla selviää miksi.


Minä olen rauhaa ja rakkautta rakastava 24 -vuotias nuori nainen. Opiskelen yliopistossa, teen töitä, harrastuksekseni valmennan kilpacheerleadereita, luen, leivon ja teen käsitöitä. Olen telkkarin orja ja tiedänkin pelottavan paljon, pelottavan monista tv-ohjelmista. Olen häähullu, mutta en myönnä olevani Bridezilla. Olen hyvä suostuttelemaan, yleensä pirtsakka, tunteellinen ja toisinaan liiankin myötätuntoinen. Jotkut sanovat kovaääniseksi, jotkut eivät voisi moista uskoa millään.


Jo kaua aikaa sitten olen päättänyt meneväni naimisiin 26 -vuotiaana, saavani ensimmäisen lapseni, pojan, 28-vuotiaana ja kolme vuotta myöhemmin pojalleni syntyy pikkusisko. Olisi kivaa, jos saisi aina kaiken mitä haluan, mutta sen verran olen myöntynyt, ettei se aina ole ihan mahdollista.

2

Avomieheni, kihlattuni, sulhaseni (iik!) ja paras ystäväni on "saman ikäinen" kuin minä. Eli 4,5 kuukautta nuorempi, ja se on mulle kova paikka se. Sekin opiskelee ja tekee töitä ja urheilee - paljon. Se on paljasjalkainen Jyväskyläläinen (siinä missä itselläni on villasukat jalassa).

18 033
Sillä on pörröiset hiukset ja vartta 15 senttiä enemmän, kuin minulla - tärkeä ominaisuus korkokenkiä rakastavan puolisolle. Joni on meistä kahdesta rauhallisempi ja siten varmaan viisaampikin. Minun mielestä Joni on hauska, mutta sitä mieltä olen itsestänikin. Komeakin se on. Ja sallii rajattoman budjetin hääpuvun suhteen - täydellinen mies siis! (toim. huom. Joni luki tämän tekstin ja käski muuttaa tämän lauseen muotoon "LÄHES rajattoman budjetin"......) (toim. huom. 2: nyt se luki tämän lisäyksen ja käski lisätä "Teen kaikkeni!" hehehe )

IMG_0642

Vuosisadan rakkaustarinan mukaisesti me nähtiin koulun käytävässä ja toisiimme rakastuttiin. Ameriikan kielellä siis, me ollaan highschool sweethearts. Toistemme söpöjä nassuja ollaa katseltu jo melkein 7 vuotta ja siitä ajasta yhdessä asuttu neljä. Kihloissa ollaan oltu himppasen vajaa vuosi.

Kesälloma 344 kesällä 2010 010
Me tykätään penkkiurheilusta, reissaamisesta, ei-liian-hienosta ruuasta, talviurheilusta, nukkumisesta, saunomisesta, yöllisistä ajeluista ja muista hassuista päähänpistoista. Me tykätään toistemme musiikkimauista, joten autossa soi sulassa sovussa vuorotellen Backstreet Boys, Kaija Koo ja Linkin Park.

IMG_1912
Me mennään naimisiin kesällä 2015 ja ollaan ihan super onnellisia siitä. Me halutaan vanheta yhdessä ryppyiseksi ja pehmoisiksi mummuksi ja papaksi, jotka istuu kahden istuttavassa kiikkustuolissa. Ja mää haluan, että Joni-pappa käyttää talvilippistä.