Jos sinulla olisi 10 sekunia aikaa kertoa toiveesi...

Minä olen kova tyttö katsomaan telkkaria. Kesällä olen sairastellut paljon ja aikaa moiselle aktiviteetille olisi ollut paljonkin. Sen sijaan jaksamista ei niinkään paljon, joten tavoistani poiketen en ole seurannut kaikki tv-ohjelmia, joita lähetetään. Sen sijaan olen seurannut lähes kaikkia hääaiheisia tv-ohjelmia, joita töllöstä lähetetään.

Palaillaan parhaisiin hääohjelmiin myöhemmin, koska sen ei pitänyt olla tämän postauksen pointti. Telkkarissa on pyörinyt mainoksia syksyllä alkavasta uudesta hääohjelmasta Kaksi julkkista ja yhdet häät (joka muuten vaikuttaa ihan mielettömän hyvältä mun makuun!). Tässä ohjelmassahan Häät sulhasen tapaan -tyylisesti kumpikaan hääparista ei saa tietää häistään mitään, vaan häät järjestää kaksi julkkista.

Ja itse parilla on kymmenen sekuntia aikaa kertoa toiveensa.

10sekuntia

Lainatut kuvat KLIK Kimppu Hääpuku Kirkko Shampanjalasit

Siltä varalta, että joutuisin tällaiseen tilanteeseen, täytyihän minunkin ehdottomasti miettiä miten nuo kymmenen sekkaa käyttäisin. Olen melko varma, että pälpättäisin niin kovasti, ettei sulhaseni ehtisi saada sanaakaan suustaan, mutta minä nyt vaan satun tietämään paremmin mitkä on ne aivan välttämättömät asiat häiden onnistumisen kannalta. Kymmeneen sekuntiin mahduttaisin ainakin:

 • Prinsessa Ruususen häämarssin
 • teemavärinä vaaleanpunaista tai pinkkiä
 • prinsessa-hääpuvun, joka ei saa kuitenkaan olla kermakakku!
 • kimppuun ainakin liljoja ja neilikoita
 • vihkiminen kirkossa
 • hääjuhla maalaismaisemissa
 • hyvää ruokaa (ei sipulia) ja open bar
 • kunnon bileet, joissa yöpymismahdollisuus
Helpostihan nuo kymmeneen sekuntiin mahtuisi, eikö vaan? Ihan varmasti ehtisin kaiken tuon sanoa kymmenessä sekunnissa, asia erikseen on se, saisiko kukaan siitä mitään selvää!

Kuulostaako hullulle priorisoinnille, tämä mun listaus? Mitä sinä sanoisit kymmenessä sekunnissa, mikä sinulle olisi tärkeintä?

6 Kommenttia

 1. Apua! Tuli ihan ahdistus, kun yritin tunkea omia toiveitani kymmeneen sekunttiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo tiedän tunteen, mutta se oli yllättävän mielenkiintoista! Huomasipahan kuinka huvittavat omat prioriteetit on ja tietää sitten ainakin pitää itse huolen, että hoitaa ne kunnolla! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin? Aivan ihana! Se lähentelee mun unelmien mekkoa.. ei ole aivan The One, mutta yks ihanimmista inspiraatiokuvista! :)

   Poista
 3. Mullakin on häät ajankohtaiset muutaman vuoden sisällä! Ei olla uskallettu hääpäivää vielä päättää, mutta en kyllä jaksaisi yhtään odottaa että pääsee sovittelemaan mekkoja ja miettimään juhlapaikan sisustusta ;) Tykkään hirveästi hääblogeista, jäin seurailemaan myös tätä blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei hääpäivää olisikaan päätetty, niin eihän silti ole liian aikaista alkaa suunittelemaan tai vähintäänkin fiilistelemään :) katsos sitten on jo suuntaviivoja valmiina, kun se hääpäivä joskus päätetään!

   Oikein lämpimästi tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!