Kerroinkin jo, että me käytiin keskiviikkona shoppailemassa lahjaa itsellemme Sisustus Ilo -kaupassa. Lupasin esitellä meidän valitseman lahjan, joten here we go, oikein kolmessa eri valaistuksessa. Oon edelleen tosi innoissani meidän valinnasta, se on ihan huippu ja nyt haaveilen vaan minimaalisista samanlaisista tuikkukipoista.

IMG_5043IMG_5045
Päädyttiin loppupeleissä päättämään muutaman erilaisen hedelmäkulhoksi laskettavan astian väliltä. Valittiin kuitenkin Alessi merkkinen Stanza dello Scirocco kulho. Täysin objektiivisella lasketaan kolmeen ja kolmosella molemmat osottaa suosikkiaan -tyylisellä menetelmällä huomattiin, että tää on meidän molempien lemppari, joten mitäpä sitä sen enempää jahkaamaan.

IMG_4911IMG_4908
Tuo on tosi kiva, kun sitä voi tosiaan käyttää moneen tarkoitukseen. Hedelmäkulho kai se oikeasti on, mutta reiät on sen verran pieniä, että paperikarkitkaan ei niistä välttämättä putoile ulos, joten siinä voi pitää myös namuja! Tällä hetkellä se on kumminkin "kynttilänjalkana", eli astiana isolle ihanalle vaniljan ja valkosuklaan tuoksuiselle Puttipajan kynttilälle. Astia tekee ihania varjoja pöydälle ja lisäksi kiiltävät peilipinnat heijastaa vain yhdenkin liekin valoa mukavasti. Kuten sanoin, tää tahtois ne pienet tuikkukipotkin! Ainoa vaan, että ne maksoi 35€ / kipale ja haluan niitä kaksi, ja nyt ei oikein irtoa 70 euroa tuikkukippoihin (sanoo hän joka on suunnitellut käyttävänsä 60€ kahteen vaaleanpunaiseen kivituikkuun, kun niiden valmistus loppuu vuodenvaihteessa!).

IMG_4920
Meidän sisustus ei kylläkään noudattele tuollaista modernia, kiiltävää ja puhdasta tyyliä, mutta eipä se noudattele mitään muutakaan tyyliä. Meidän mielestä se sopii kumminkin tänne hyvin. Ja on kivaa, että sitten kymmenienkin vuosien päästä meillä on tallessa jotain pysyvää, äitín ja isin antamaa. Niin ja tätä sarjaa oli myös ihana kaulakoru, ja arvaatte oikein, tahtoisin senkin. Eikö olisi kivaa mätsätä hedelmäkulhoonsa?

Mitä tykkäätte?

Nyt pääsen rauhalliseen lauantai-illan viettoon. Miekkonen on taas heitetty pikkujouluihin ja itse ajattelin viettää iltaa herkutellen, askarrellen, tölkkikokista juoden ja Gossip Girliä katsoen. Kuulostaa ihan hyvältä sekin! Kivaa lauantai-iltaa kaikille muillekin!