Moikka ja ihanaa lokakuun loppua! Mitä teille kuuluu? Mulle ihan hyvää! En edes viitti sanoa, että kiirettä pitää, koska sanon niin aina. Mutta kieltämättä kyllä pitää. Ja silloin kun ei ole kiire, niin vietän aikaani muiden syyskliseiden parissa. Kynttilöitä, teetä, villasukkia, vilttejä. Nistäkään ei meinaa viitsiä blogissa puhua, koska kaikki puhuu. Joka ikinen vuosi.

Nautin myös syksyisesta luonnosta! Oli niin kaunista! Siis paino sanalla oli. Johtuukohan se vaan siitä, että on tulossa vanhaksi ja aika juoksee vuosi vuodelta nopeammin, vai oliko tänä vuonna jotenkin tosi pikainen syksy? Lämmin kesä kesti ensin pitkään ja sitten kun tuli syksy ja sen ihanat värit, niin tulikin tosi pian kylmät kelit. Ja aika pian sen jälkeen alkoivat lehdet putoilla.

Vain pariin kuviin ehdin saada lehdet tallennettua ja kunnon ruskaretkelle ei ehditty kertaakaan. Tänä viikonloppuna mennään kyllä nauttimaan jämistä, joita täällä vielä jäljellä on. Sen sijaan Keski-Suomesta kavereilta ja perheeltä puskee kuvia siitä ihanasta lumipeitteestä, joka sinne on tullut! Oon kyllä kateellinen. Toivottavasti saataisiin tännekin pian. Talvirenkaatkin on jo autossa valmiina, kun täällä talvi joka vuosi yllättää autoilijat. Ei meitä... tai siis minua varsinkaan, kun ajan autoa äärimmäisen harvoin.

Asu-17 Asu-29 Asu-7 Asu-35 Asu-32 Asu-24 Asu-12 Asu-5
Luonnon lisäksi oon ollut kyllä ihan fiiliksissä väreistä kaikkialla muuallakin. Kengät täynnä väriloistoa ja kukkia, marjavärejä huulilla, oransseja kukkia kotona kimpussa. Väriä, väriä, väriä kiitos! Sen on pakko johtua näistä pimenevistä päivistä. Kun ei ole enää paljoa valoa niin täytyy piristyä väreillä. Se kieltämättä toimii!

Onko siellä ollut samanlaisia fiiliksiä? Ehditkö nauttia syksyisestä luonnosta? Kaipaatko sinäkin värejä vai ootko vaipunut mustenevien päivien tummuuteen? Joka tapauksessa: värikästä viikonloppua just sulle!

Ps. Huomasitteko kuvan, jossa vahingossa näyttää sille, että näyttäisin keskaria? Se ei tietääkseni ole ollut tarkotuksellista, mutta mua naurattaa yhdistelmä eteeristä syksyn aurinkoa ja vaivihkaista haistattelua. Siksi oli pakko jättää se tänne joukkoon!