P2050533
Huulipuna on parasta! Ihan oikeasti, kyllä se on. Tykkään meikeistä ja meikkaamisesta, mutta en ole edelleenkään megahyvä esimerkiksi silmämeikkien tekemisessä. Silmänrajauksista puhumattakaan. Mutta huulipuna - se onneksi onnistuu ja usein kaivetaankin meikkilaatikosta.

Jos vaan osaa sutia huulipunat edes suunnilleen huulten rajojen sisään, ei huulipunan laittamisessa ole hirveästi epäonnistumisen paikkoja. Siis sillä tärkeimmällä ehdolla - jos käytössä on hyvä huulipuna ja huultenrajauskynä. Ainakin minun tavallisen ihmisen kokemuksillani. Jos huulipuna halkeilee, valuu huulteen ulkopuolelle, näyttää laikukkaalle, kuivuu ryttyiseksi tai häipyy silmänräpäyksessä, ei se yleensä laittajasta johdu.

kirsi-joni-väri-2048px-49 kirsi-joni-väri-2048px-81 P2050527
Laittautumiskuvat: huikea Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Siksi hyvän huulipunan löytäminen onkin melkoinen onnenpotku! Sellainen mulle kävi mun häähuulipunan kohdalla. Kävin valkkaamassa Stockmannin tiskiltä ihan vain värin perusteella MAC:n Uptown Girl-huulipunan. Onneksi Amplified Creme sattui olemaan myös hyvä koostumus. Sen kaveriksi hääpäivän meikkini laittanut rakas ystäväni auttoi mua valkkaamaan siihen sopivan rajauskynän, Make Up Storelta Hot Fuchsia-sävyssä.

Nuo kaksi ovat kyllä sellainen yhdistelmä, että oksat pois! Ne eivät muuten hievahda, eivätkä kulahda. Hääpäivänä tarkistettiin mun huulipuna kahdesti ja ruuan jälkeisellä kerralla lisättiin vähän, vaikkei tilanne ollut huono silloinkaan. Jos huulipuna kestää 16 tuntia puhumista, juomista, syömistä ja pussailua niin kyllä silloin sietää olla tyytyväinen!

Tuo herkullinen fuksia on mun vakkari vielä nykyäänkin! Voin suositella mitä lämpimimmin! Löytyykö sulta joku ehdoton huulipunasuosikki, johon mun pitäisi tutustua? Kuulen mielelläni!