1. KROATIA
Aurinkoa, lämpöä, lepoa, seikkailuja sekä turkoosia, turkoosimpaa ja turkooseinta merivettä. Kroatian reissu jäi ehdottomasti mieleen kesän kohokohtana. Tiedettiin, että tykätään varmasti, muttei voitu aavistaakaan kuinka rakastettaisiin.

2. PROVINSSI
Tiivistin meidän Provinssin Instagramiin näin, enkä osaisi edelleenkään paremmin kuvailla:
Provinssi ♥ Olit kyllä ihan kiva tapa viettää viikonloppu - maistuit jallu-maito-hunajalle, nauratit Michael Jackson vitseillä, majoitit muumitalossa, tanssitit Tinakenkätytön tahdissa, irrotit kengänpohjat ja veit äänen viimeisenä yönä (yöllinen pyöräkaraoke ohikulkijoiden toivebiiseillä saattoi vaikuttaa asiaan). Kiitos tyttöjen välisestä ystävyydestä kuumin Provinssi-host ja muu mahtava jengi. Sekä kaikki muut festarieläimet, joille opetettiin että tissit on tisulit!

3. MÖKKIJUHANNUS
Jos joku ei enempiä selittelyitä kaipaa niin kyllä se on pitkä juhannus järven rannalla mökkimaisemissa.

4. REISKA MM
Meidän suku on hullun ihana ja ihanan hullu! Tämän kesän tempaus oli lähteä serkusten ja puolisoiden iloisella joukolla pelaamaan Reiska MM-kisoihin. Kyllä, jalkapalloa Reinot tai Ainot jalassa, Super Tele pelivälineenä ja Minttu-rouva vastuussa lämmittelystä.

5. ILLAT PARVEKKEELLA
Kesä ja pesä - siinäpä kaikki mitä täydelliseen iltaan tarvitaan. Tänäkin kesänä meidän parveke osoittautui Helsingin parhaaksi paikaksi. Sellaiseksi, jossa nauru raikasi, puhe sorisi, viini virtasi ja valoisat yöt vaihtui vielä valoisammiksi aamuiksi. En pistäisi pahitteeksi, jos alkusyksyyn sattuisi muutama lämmin viikonloppu niin palaisin näihin suunnitelmiin heti.

Miltäs kuulostaa tällainen kesä? Mitkä oli sun kesän kohokohtia?