ELÄMÄ ON

P9111329

Mun elämä on ihan parasta just nyt. Milloinhan oon viimeksi ollut näin onnellinen? Sanontojen rakastaja ei voi olla toteamatta, että kyllä se aurinko todellakin vielä paistaa risukasaankin. Tänä kesänä sen on kyllä paistanut ihan hurjasti myös meidän parvekkeelle. Ihana kesä, ihania rientoja, ihania uusia haasteita ja ihan parasta just nyt.

Ja vähän jännääkin, koska perjantaina tuo pari vuosikymmentä mun turvariepuna toiminut reuhka lähtee. Huh, vähän hengästyttää jo nyt.

Millaista sun elämä on just nyt? Toivottavasti hyvää! Ihanaa loppuviikkoa just sulle!

8 Kommenttia

 1. IHana kuulla sinustakin pitkästä aikaa <3
  Itse olen aloittelemassa psykoterapiaa ja tuntuu ihan huipulta. Vihdoin sain itsestäni niin paljon aikaiseksi että aloin työstämään sen asian puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Olen hirmuisa vähän kurkkinut muidenkaan blogeja kesällä, mutta onneksi instasta on edes tullut kurkittua :)

   Ja hei onpa ihana kuulla, että olet löytänyt rohkeuden ottaa kaipaamasi askeleen. Ja ihanaa, että tuntuu huipulta <3 Olen ihan hurjan iloinen sun puolesta!

   Poista
 2. Ihana kuulla! Myös täällä elämä just nyt on niin hyvää ettei ole tosikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa kuulla, että sielläkin elämä hymyilee! Ihanaa loppuviikkoa Laura! :)

   Poista
 3. Kiva lukea blogissasi taas päivitystä pitkästä aikaa. Voiko onnellisuudesta onnitella? :) Kesä ilmeisesti hujahti sielläkin suunnalla nopeasti.. Ihan hyvää kuuluu minullekin, kiitos kysymästä. Tällä hetkellä tosin olen kipeänä, mutta muutoin töissä on saanut pitkästä aikaa opetella uusia juttuja mikä on ollut erittäin virkistävää ja lisäksi mieltä kutkuttelee muutaman viikon päästä lähestyvä NY matka. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuntui mahtavalle myös kirjoittaa pitkästä aikaa :) Päätin vain, että nyt en mieti sen kummemmmin tai tee asiasta numeroa vaan julkaisen vaan pienen postauksen.

   Miksipä ei voisi onnitella - kyllä tähän kesään on mahtavia uutisia mahtunutkin. Tosin ei vauvauutisia :D Tiedän niin monen niitä odottavan niin pakko tarkentaa :D

   Mutta onpa kiva kuulla, että sinnekin suunnalle kuuluu hyvää! Toivottavasti paranet pian niin pääset taas nauttimaan töistä ja odottavasta reissustakin. On muuten ihan mahtava tunne, kun on töissä sellainen fiilis, että saa opetella uutta :) Ja ah, ihana reissu varmasti luuvassa. Olen täällä ihan kateudesta vihreänä, kun meillä ei ole edes Tallinnaan reissua suunnitteilla :D Ihanaa matkaa!

   Poista
  2. Kiitos tarkennuksesta, en voi kieltää etteikö ne vauvauutiset olisi käyneet minunkin mielessäni - pitkän postaustauon ja tarkentamattoman onnellisuustuulahduksen välittäminä. Vaikka eipä se sinällään minulle kuulu. Ajattelin kuitenkin itsekin niin että voihan onnellisuudesta onnitella muutenkin. :)

   Kiitos myös hyvän matkan toivotuksista! Vielä joudun vähän nenää niistellä, mutta ehtii tässä vielä hetken toipua ennen lähtöä... Jännittävää on.

   Poista
  3. Heh, en ihmettele ollenkaan! Vielä nyt kun noin perustelet :) Ja oon sun kanssa samaa mieltä, hyvistä fiiliksista onnitteleminen tai iloitseminen ei ole koskaan väärin! Kiitos vielä <3

   Äh voi että! Nämä alkusyksyn flunssat on tosi piinaavia! Toivottavasti nyt nuhakin helpottaa niin saat nauttia reissusta täysillä :) Uskon, että jännittää, mutta tulee varmasti ihana reissu!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!