MOI TAAS JA VAPPU VIDEOLLA

Miten mun edellisestä postauksesta voi olla jo kuukausi? En viitsi edes aloittaa selittämään kiireistä, monista raudoista ja näytön edessä vieteyistä hetkistä ilman blogiakin. Muut asiat ovat nyt vaan olleet blogia tärkeämpiä. Elämästä nauttiminen ennen kaikkea! Kaikki on tosi hyvi ja uusia tuuliakin on elämässä luvassa.

Olen taas viikon yksin kotona ja nyt ei ole kyllä tekosyitä olla bloggaamatta. Tai no, onhan mulla nuo viisi kirjaa, jotka Joni mulle osti viihdykkeeksi. Mutta palaillaan tänne blogiin vappuvideon muodossa. Ihan vaan siksi, että tällä hetkellä videoiden tekeminen tuntuu musta hurjan mielenkiintoiselle.

Joten painakaahan playta, kurkkikaa mitä meidän ihanaan ja pitkään vappuviikonloppuun kuului ja hei - jättäkää ihmeessä kommenttia ja kertokaa mitä piditte! Ja samalla saa kertoa mitä teille kuuluu, miten on elämä kohdellut viimeisen kuukauden?


Mikä oli sun suosikkikohta mun vappuvlogissa?

6 Kommenttia

 1. Kiiva video, juuri sopivan mittaisia pätkiä sieltä täältä ja puhetta väliin mielenkiinnon pitimiksi. Teillä on kyllä ollut kaikin puolin mukavanoloinen vappuviikonloppu! 🎉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! :) kiitos tosi kivasta palautteesta, tiedätkö, otan niin mielelläni vastaan, kun tosiaan vasta harjoittelen tähä videohommaa. Ainakin huomasin nyt vasta julkaisun jälkeen, että musa voimistuu välillä vähän kökösti. Mutta kiva kuulla, että muuten "koonti" tuntui kivalle ja viihdyttävälle :)

   Oi että, vappuviikonloppu oli kyllä ehkä paras viikonloppu naismuistiin! :) toivottavasti sullakin!

   Poista
  2. Itse en niin musiikista välittänyt, kun illan hiljaisuudessa videota katsoin, mutta volyymiahan pystyy kukin määrittämään omasta vastaanottimestaan että ei se sikäli häirinnytkään. :)
   Mun Vappu oli ihan mukava myös: meillä kävi saunavieraita, aattona käytiin kaverin brunssilla ja Vappupäivänä vielä käytiin simanhakureissulla vanhemmillani.

   Poista
  3. Hei kiitti tiedosta :) Tämä musajuttu on kyllä oikeasti yksi vaikeimmista koko videoeditoinnissa :D mikä olisi videoon sopiva, mikä alkaa hyvin nopeasti ärsyttämään jne. Ja tiedän hyvin myös sen, että moni tosiaan tykkää katsoa videonsa ihan ilman musiikkeja, mutta minä taas tykkään musiikeilla. Noh, tämä on tällaista hakemista ja opettelua tosiaan, mutta kiva saada palauttta :)

   Kuulostaa ihanalle! Äitin simoille olisi itsekin ollut kiva päästä, mutta tällä kertaa ei ollut Jyväskylään asiaa, harmi!

   Poista
 2. Kiva vlogi! Paljon mahtui sekä videolle että vappuunne. Ja vau, mitä brunsseja oli tarjolla, niin kuppilassa kuin kotonakin. Täytyy sanoa, että teillä oli sokerisempia munkkeja muin meillä! Hyvin tuosta ilmeni myös tämän vuoden vappusäät... Harmi ettei mökkikausi auennut, sillä siellähän ei uimaan olis tänä vuonna päässytkään. Ja perinteitä pitää noudattaa! Mutta koskapa se suunnitelma peruuntui, teille tuli hyvä tilaisuus tähän kaupunkivappuun, joka näytti ja kuulosti mukavalle - teidän oloiselle!
  Aika luonnollisen tuntuinen pätkä, sillä joukossa olleet aika vapaamuotoiset kikattelut yms. tekee sen tunteen, ettei ole liian viimeisteltyä. Ja itse kyllä pidän rennosta meiningistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Meidän munkkimestari ei tosiaan sokerissa kitsastellut :D

   Kiitos palautteesta :) Kuten sanottua, hirveän vaikeaa tämä videoiden tuusaaminen vielä on. Mutta sen valinnan oon tosiaan koittanut tehdä, että liikaa en siloittele. Ainakaan tällaisissa oikeasta elämässä kertovista vlogeissa ei kai siihen mitään tarvetta olisikaan :) oikea elämä saa näyttää sille mitä on, kikatteluine ja kamaline räntää väistelevine ilmeineen :D Kiva kuulla <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!