MOI TAAS JA VAPPU VIDEOLLA

Miten mun edellisestä postauksesta voi olla jo kuukausi? En viitsi edes aloittaa selittämään kiireistä, monista raudoista ja näytön edessä vieteyistä hetkistä ilman blogiakin. Muut asiat ovat nyt vaan olleet blogia tärkeämpiä. Elämästä nauttiminen ennen kaikkea! Kaikki on tosi hyvi ja uusia tuuliakin on elämässä luvassa.

Olen taas viikon yksin kotona ja nyt ei ole kyllä tekosyitä olla bloggaamatta. Tai no, onhan mulla nuo viisi kirjaa, jotka Joni mulle osti viihdykkeeksi. Mutta palaillaan tänne blogiin vappuvideon muodossa. Ihan vaan siksi, että tällä hetkellä videoiden tekeminen tuntuu musta hurjan mielenkiintoiselle.

Joten painakaahan playta, kurkkikaa mitä meidän ihanaan ja pitkään vappuviikonloppuun kuului ja hei - jättäkää ihmeessä kommenttia ja kertokaa mitä piditte! Ja samalla saa kertoa mitä teille kuuluu, miten on elämä kohdellut viimeisen kuukauden?


Mikä oli sun suosikkikohta mun vappuvlogissa?

2 Kommenttia

 1. Kiiva video, juuri sopivan mittaisia pätkiä sieltä täältä ja puhetta väliin mielenkiinnon pitimiksi. Teillä on kyllä ollut kaikin puolin mukavanoloinen vappuviikonloppu! 🎉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! :) kiitos tosi kivasta palautteesta, tiedätkö, otan niin mielelläni vastaan, kun tosiaan vasta harjoittelen tähä videohommaa. Ainakin huomasin nyt vasta julkaisun jälkeen, että musa voimistuu välillä vähän kökösti. Mutta kiva kuulla, että muuten "koonti" tuntui kivalle ja viihdyttävälle :)

   Oi että, vappuviikonloppu oli kyllä ehkä paras viikonloppu naismuistiin! :) toivottavasti sullakin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!