Muistatteko, kun kerroin meidän tilanneen printtejä suoraan koivuvanerille painettuna? Vihdoin ja viimein ne ovat täällä ja aivan häkellyttävän upeita. Ihan erityisesti tämä iso. Koko ajatus lähti siitä, että haluttiin seinälle just tämä. Ja siinä se nyt on, silmien edessä sänkyä vastapäätä ja ilahduttaa joka ikinen aamu, kun silmäni aukaisen.

Harmi vaan, että tilausprosessi meni suoraan sanoen taas päin pyllyä. Kolmen päivän toimitusaika muuttui yli kolmeksi kuukaudeksi. Jouduttiin reklamoimaan ensin meille toimitetusta taulusta ja saamamme asiakaspalvelu oli taas luokattoman huonoa. Tai no, ehkä ennemminkin olematonta. Joten käyttämäämme paikkaa en enää uskalla suositella. Harmi sinäällään, koska lopullinen taistelun seurauksena saatu uusi tuote on ihana.

Kaikista ihanin on kyllä tuo kuva. Se on siis supertaitavan valokuvaajan ja hyvän ystävämme Jaakko Perälän ottama. Tämä on Jaakon ottama meidän trash the dress-päivänä. Kuvassa on siis hääpukuni laahus järvessä uiskentelemassa päälläni. Kuulostaa ehkä liioittelulle, mutta oon tullut siihen tulokseen, että tämä on mun suosikkivalokuva koko maailmassa. Niin kaunis kuva ihan ilman tarinaakin, mutta toki sen taustalla oleva tarina ja koko kuvauspäivän muistot vielä kruunaavat koko homman. 

2 3 4

Mitäpä tykkäätte? Me ollaan ihan rakastuneita tähän lopputulokseen! Tuo valokuva ja sen pohjalta kuultavat suomalaisen koivun syyt ovat suorastaan hurmaava yhdistelmä. Oli vain äärimmäisen hankala kuvattava, jotta kuvan syvyys säilyisi ja puun syyt kuultaisi läpi silti. Enkä edes aloita näistä meidän seinistä.. meidän asunnossahan ei ole yhtään suorakulmion muotoista huonetta, eikä väliseinät siis ole suorasssa kulmassa ulkoseiniin nähden. Joten kuvassa kaikki näyttää olevan ihan vinksallaan.

Ps. Tiedän, että toistan itseäni, mutta kannattaa ehdottomasti kurkata Jaakon nettisivuille. Siellä on silmäähivelevän kauniiden potrettien lisäksi kertakaikkisen pysäyttäviä matkakuvia. Ja tietysti Jaakon instagram @japerala kannattaa laittaa myös seurantaan! Ja ei, tämäkään ei ollut maksettu mainos, vain äärimmäisen tyytyväisen asiakkaan kiitollista jorinaa.

Mitäs tykkäätte meidän printistä? Eikö olekin upea? Meistä tuntuu sille, ettei mitään muuta taidetta kotiimme tulla koskaan tämän jälkeen kaipaamaankaan.