PB_2
| ASUKUVAT PINTEREST-TAULUSTANI: I WANNA WEAR - SUMMER |
| TOPIT H&M-VERKOKAUPASTA: 1, 2, 3, 4, 5 |

Tuskin on voinut välttyä tältä trendiltä, jos on tänä vuonna avannut muotiblogeja, verkkokauppoja tai muotilehtiä. Tämän kevään kuuminta trendiä ovat röyhelöt ja mielellään vaaleanpunaisena. Sekös mulle passaa, kerrankin muodissa on jotain mitä rakastan trendeistä riippumatta. Jos vielä kukkakuosin tähän ymppäisi, niin oltaisiin tiivistetty mut täydellisesti yhdeksi trendiksi. Hyvin mahtuu kyllä myös trendikelkan kyytiin, vaikkei pinkkiä voisikaan sietää. Näkyy nimittäin olevan kaupat pullollaan myös sitä toista vauvaväriä, vaaleansinistä.

Pelkästään H&M:n verkkokaupasta ihan vain pikaisella silmäyksellä löytyi nämä vauvaväriset topit. Ja lisääkin olisi ollut, mutta joku raja nyt sentään. Viime kesänä kuumin trendi taisi olla olkapäät paljaaksi jättävät topit ja mekot (silloin jo usein sinisenä) ja tuo villitys näkyy jatkuvan edelleen. Täytyy kyllä sanoa, että se miellyttää mun silmää tosi paljon. Olen aina ollut sitä mieltä, että solisluiden seutu on hyvä paikka näyttää paljasta ihoa.

Toivoisin vaan, että mulla olisi rintavarustus, joka tykkäisi kyseisestä trendistä yhtä paljon kuin silmät. Ei meinaan hiippaile meikäläinen kylillä ilman rintsikoita ja vaikka olkaimettomia on olemassa, on niiden käyttäminen mulle äärimmäisen vastenmielistä. Niinhän ne sanovat, että kauneuden vuoksi pitää kärsiä...

Tykkäättekö te tän hetken villityksistä: vauvaväreistä ja röyhelöistä? Entäpä off-the-shoulder -muoti? Löytyykö muita faneja?