Voidaanko aloittaa tämä viikko pienellä siirappikylvyllä? Jos vastasit kieltävästi, ei ehkä kannata jatkaa tämän postauksen lukemista. Mulla on nimittäin oikein ylitsepursuavan hyvä fiilis tänään, joten halusin omistaa tän päivän postauksen asioille, joita fiilistelen just nyt.

Rakastan ihmisiä. Hitsi vieköön oon onnekas, että mun elämään on eksynyt niin iso kasa niin mahtavia tyyppejä. On hullun ihana ja ihanan hullu perhe ja suku, joiden kanssa pidetään yhteyttä harva se päivä. On ystäviä joiden kanssa on aina yhtä hyvä olla, oli edellisistä treffeistä sitten päivä tai vuosia. On työkavereita, jotka arvostavat mun panosta. On uusia joukkuekavereita, jotka ovat ottaneet mut avosylin vastaan. On blogin lukijoita, jotka ilahduttavat mua kommenteillaan. Ja on maailman rakkain mies, joka on ihan aina mun tukena niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

Rakastan spontaaniutta. Heittäytyminen on kyllä niin parasta. Oli kyse sitten suunnittelemattomasta elokuvareissusta, edellispäivänä varatusta Tallinnan matkasta, hetken päähänpistosta avatusta skumppapullosta tai ihan mistä vaan. Elämästä saa paljon enemmän irti, kun on valmis poikkeamaan rutiineistaan ja tekemään välillä asioita, jotka enemmän hauskoja kuin järkeviä.

Rakastan luontoa. Selailin eilen puhelimestani kuvia ja oli pakko pysähtyä muutamaankin otteeseen katsomaan ottamiani räpsyjä Suomen luonnosta. Jäinen meri, vihreät metsät ja auringossa kylpevä mökkiranta. Niin upeita kaikki! Tänäänkin aurinko paistaa täällä Helsingissä niin kertakaikkisen upeasti, ettei voi olla tulematta hyvälle mielelle. Pidetäänhän yhdessä meidän luonnosta hyvä huoli, jotta saadaan nauttia siitä vielä mahdollisimman pitkään.

Rakastan tuloksia. Hitsi, että tuleekin hyvä fiilis, kun saa jonkun työprojektin valmiiksi ja näkee tuloksen konkreettisesti edessään. Tai kun saa patistettua itsensä inhokkihommaansa eli siivoamaan ja tuloksena onkin siisti ja viihtyisä koti. Tai kun huomaa sinnikkään juoksutreenin oikeasti kehittäneen juoksukuntoa. Tulee kyllä ihan mahtava fiilis, vaikkei juokseminen ole vieläkään mukavaksi muuttunut.

Toivottavasti tälläkin viikolla pääsen nauttimaan noista ylle kirjaamistani asioista. Viime viikon teema oli kiireinen mutta kiva, ja sama meininki jatkuu tälläkin viikolla. Meidän huushollissa maaliskuun alku on täynnä töitä ja opiskelua, joten toivottavasti ainakin aherruksen tuloksista päästään nauttimaan tälläkin viikolla. Loppukuusta onkin luvassa enemmän myös hupia, kun suunnataan Leville laskettelemaan ja sen jälkeen allekirjoittanut täyttää taas vuosia.

Mitä asioita sinä rakastat just nyt? Onko samoja fiiliksiä kuin mulla? Toivottavasti sun viikko on alkanut hyvin!