LEMPIASUSTE: KUKKASEPPELE

Kukkaseppele
Kuva: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Minä olen lähdössä tänä kesana ensimmäistä kertaa ikinä festareille. Heti suunnitelmien tekemisen jälkeen meidän festariseura informoi mua, että oleellista on sitten suunnitella festariasut hyvissä ajoin. Sehän passaa mulle paremmin kuin hyvin, kun olen ollut lapsesta asti hyvin omistautunut vaatevalintojen veivaaja. No, hirveän selkeää kuvaa mulla ei vielä ole, että mitä sitä omasta kaapistani haluan festareille päälle laittaa, muta yksi asia tuntuu heti selvältä. Mää haluaisin hurjasti laittaa oikean kukkaseppeleen.

Olen rakastanut kukkakaupan kukkia hiuksissa siitä asti, kun pikkutyttönä olin serkkuni häissä morsiusneitona. Lisäksi voikukista on tullut punottua kymmeniä seppeleitä lapsuudessa ja Roomassa vaihdossa ollessani tehtiin ruotsalaisen ystäväni kanssa juhannusseppeleet. Koska äitillä on hääkuvissaan kukkaseppele, tiesin haluavani sellaisen omanakin hääpäivänäni. Kirkossa mun päässä oli huntu ja muutama kukka, ja vihkimisen jälkeen huntu vaihdettiin kukkaseppeleeseen. Täydellistä.

Kun oltiin menossa uittamaan hääpukua järveen kuvaajan kanssa, halusin koristella avonaiset hiukseni samaan tyyliin. Rautalankaa, kukkateippiä, harsokukkaa ja valkoista silkkinauhaa kasaamaan siis. Olin tuohon itse väsäämääni harsokukkaseppeleeseen ihan tajuttoman tyytyväinen. Sinä päivänä Jonikin sanoi mulle, että aidosta kukkaseppeleestä pitäisi ehdottomasti tulla mun tavaramerkki. Mies itse sanoi, että eihän ne kukat edes maksa paljon ja seppele sopii mulle niin hyvin että jatkossa kun on jotain juhlaa niin ostetaan kyllä aina kukkia seppeletarpeiksi. I knew I married him for a reason!

Kukkaseppele_1
Kuva: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Joten suunnitelmissa olisi nauttia mun ensimmäisistä festareista (ja ehkä muistakin juhlista) oikea kukkaseppele päässä. Hulluutta vai huikeaa? Käyttäisitkö itse ihan oikeaa kukkaseppelettä vai onko se ihan liikaa? Vai ootteko mun kanssa samaa mieltä, että ennemmin överit kuin vajarit?

6 Kommenttia

 1. Aivan mielettömän ihana ajatus ja upea tuo sun hiuksilla oleva seppele. Tiedäks, minäkään en ole koskaan vielä ollut festareilla vaikka monesti olen halunnut sinne päästä. En tohdi edes sanoakaan, että olen sinua reilusti vanhempikin ja tällainen kokemus on vielä kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään ideasta tosi paljon :)

   Onneksi ehtiihän sitä myöhemminkin, jos edes moista haluaa kokeilla :D Sitten vaikka kun lapset on lentäneet pesästä niin miksi ette lähtisi rilluttelemaan. Eihän siellä onneksi mitään yläikärajaa ole :)

   Poista
 2. Kukkaseppeleet on ihania, mutta siihen en osaa ottaa kantaa, kuinka kätevä se festareilla on:)! Yhden illan ilo jos riittää, niin siitä vaan! Ja on se kyllä ihan sun tyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, jep... tosin tuskinpa mikään on festareilla kovin kätevää :D Mutta munkin mielestä ihan mun tyylistä :)

   Poista
 3. Tämä on niin siisti juttu! Ja ihan SUN juttu! Vau miten hyvä ehdotus siis tuo että siitä tekisi sun tavaramerkin! Ja festareille ehdottomasti vaan! Ei tosin mistään kovin liian kalliista kukista - tai sitten pinnitä ne kampaukseen kiinni, koska siellä se voi lennellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ihana Eve <3 Mutta oon kyllä niin samaa mieltä, että tää on kyllä niin mua :)

   Joo ei kyllä kalliista.. onneksi noi harsokukat ainakin on tosi halpoja ja ne vielä kestävät nuupahtamatta niin pitkään. Tai ehkä ennemmin niin, etteivät näytä nuupahtaneelle vaikka nuupahtavatkin :D

   Hyvä idea kyllä, täytyisi kyllä pinnittää huolella :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!