Moikka vaan vanhat ja uudet tutut ja tervetuloa uudistuneeseen Pitsiniekan blogiin! Jotkut saattavat tietääkin, että Pitsiniekka on aiemmin ollut minun hääblogini ja sen lisäksi olen kirjoittanut ja valokuvannut elämästä ja siihen liittyvästä kevyestä hömpästä Peace, Love & Bubblegum -blogiin. Jo pidemmän aikaa olen kuitenkin kaivannut uudistusta näiden kahden blogin pyörittämiseen. Nyt oli oikea aika toteuttaa pitkään haaveilemani blogien yhdistäminen.

Syksyllä 2012 aloittamani PLB -blogi tulee jäämään historiaan ja sen blogin postaukset ja kommentit (kahta uusinta lukuunottamatta, koska blogger temppuilee) on nyt siirretty tänne Pitsiniekkaan. Täällä ennen yksinvaltaa pitäneet hääpostaukset ovat siirtyneet omalle välilehdelleen, jonka löydät blogin ylälaidasta tai oikeassa laidassa olevaa kuvaa (meikäläinen hääpuvussa ja hunnussa) klikkaamalla.

Päätös siirtyä kokonaan juuri Pitsiniekka -nimen alle johtuu vain siitä, että koen sen olevan merkittävästi enemmän minua. Tuo nimi hääblogillehan syntyi aikoinaan, kun pohdin ja tuskastelin nimeä tulevalle hääblogille. Mieheni siihen totesi, että sen pitäisi olla pitsiniekka, koska sellainenhan sää olet. Puujalkavitsejä rakastava ja huonolle huumorille hihittelevä romantikko, joka ei koskaan kyllästy pitsiin eikä vaaleanpunaiseen kukkakuosiin. Ja siitä pisteestä alkaen minä olin Pitsiniekka ja koen olevani edelleen.

Tämän uudistuneen Pitsiniekka -blogin sisältö tulee kuitenkin olemaan enemmän tuon toisen blogini tyylistä. Lifestyle on kai paras sana sitä kuvaamaan, vaikka olenkin tiukkapipoinen anglismien vastustaja. Tulen siis kirjoittelemaan (ja videoimaan!) täällä kaikesta suloisesta ja iloisesta hömpästä - sellaisesta, joka tasaista arkea piristää. Vaatteista, pukeutumisesta, kynsilakoista, ravintoloista, resepteistä, urheilusta ja reissaamisesta. Mitä nyt milloinkin satun innostumaan! Pääpaino tulee olemaan näissä kevyemmissä jutuissa, mutta keskustelen mielelläni vähän syvällisemmistäkin aiheista teksteissäni ja kommenttiboksissa.

Toivotan valtavan lämpimästi blogin matkaan kaikki vanhat tutut ja myös uudet naamat! Ihanaa, että olet täällä! Mulle saa aina jättää kommenttia, niiden lukemin on blogin pitämisen paras puoli. Vastaan teidän viesteihin ihan aina. On kiva tutustua vähän teihinkin kommenttien kautta! Ja hei, jos olet ihan uusi täällä niin reiluuden vuoksi minäkin kerron tähän loppuun vähän itsestäni sinulle.

Mun nimi on Kirsi ja olen 27 vuotta vanha. Viimeistelen viestinnän maisteriopintojani yliopistossa ja teen siinä ohessa osa-aikaisia töitä. Tällä hetkellä asustelen mieheni kanssa Helsingissä, mutta tänne ollaan päädytty Turun kautta Jyväskylästä. Välissä asuin hetken Roomassakin. Harrastuksekseni aloitin juuri uudestaan kilpacheerleadingin ja liikunnan lisäksi tykkään tehdä käsitöitä (neuloa, virkata, ommella) ja lukea dekkareita (Agatha Christie on mun lemppari). Olen kasvissyöjä ja rakastan leipomista, vaikka makeista herkuista en itse pidäkään. Herkuttelen mieluummin sipseillä kuin suklaalla. Pidän meikkaamisesta, vaikka olenkin siinä tosi huono. Kynsien lakkaamisessa pärjään paljon paremmin.

Pidän eläimistä (vaikka pelkäänkin koiria) ja luonnosta ja suren ihan valtavasti tämän hetkistä ympäristömme tilaa. Ja oikeastaan kaikkea muutakin. Siksi en voi illalla katsoa tai lukea uutisia, koska nappaan helposti harteilleni kaikki maailman murheet, eikä niiden alla ole helppo nukahtaa. Kaikesta huolimatta nauran paljon ja rakastan tehdä kaikkea ei-niin-järkevää. Kierin mielelläni lumihangessa saunan jälkeen, heitän talviturkin viimeistään vappuaattona, juon skumppaa suoraan pullon suusta ja lähden ex tempore mukaan oikeastaan minne tahansa.

Tervetuloa mukaan seurailemaan mun elämää ja höpinöitä! Ja hei, jos haluat niin kerro kommenteissa ihmeessä jotain itsestäsi! Olisi kiva kuulla keitä siellä ruudun takana on. Ja oletko vanha tuttu vai uusi vierailija täällä?