Oi rakkaus ja kasa sydämiä! Tässä on heittämällä mun suosikkivaatekappale koko maailmassa just nyt - siis tuo tupsulippis ❤ En meinaa pystyä muodostamaan edes kunnollista lausetta (nojoo, koskapa pystyisin), kun fiilistelen tota niin paljon. Käytännöllinenhän se ei todellakaan ole, koska korvat jäätyy, mutta kauneuden vuoksi voi välillä kärsiä, eikö vaan?

Mullahan on aina ollut heikko kohta talvilippiksiin. Tää on jo kuuluisa vitsi, mutta haaveilen vanhuudesta ja siitä, että mun vierellä on silloin Joni talvilippis päässä. Sen pitää vaan olla sellainen oikea. Sellainen, jossa kääntyy sisältä läppä korvia suojaamaan. Se ei olisi ollenkaan hullumpi lisäosa tähän munkin lätsääni, mutta näillä mennään. Käytän tätä silti koko talven, käytänpäs!

2345
| TUPSULIPPIS - ASOS | HUIVI - H&M |

Tilasin tuon lätsän muuten Asokselta. Olin tilaamassa sieltä muuta ja katselin vielä halpoja asusteita, jotta saisin tietyn summan täyteen ja ilmaiset postikulut. Sieltähän tämä seitsämän euron ihanuus sitten löytyi.. ja oli muuten paras osa tilausta, kun niistä muista kahdesta tuotteesta toinen puuttui ja toinen tuli rikkonaisena. Success! Onneksi tupsulippis pelasti päivän tuolloinkin.

Mitä tykkäätte tupsulippiksestä? Ihan totaalista hulluuta vai ihan totaalista söpöyttä? Tunnustaako joku muu menevänsä välillä talvella ulkonäkö käytännöllisyyden edellä?

Joka tapauksessa, lämmintä viikonloppua teille kaikille ❤