3
Moikka taas! Miten teillä on viikko alkanut? Toivottavasti hyvin. Täällä vähän tahmeasti, koska nokka on edelleen tukossa ja siksi tuntuu sille, ettei ajatuskaan meinaa mahtua kulkemaan mun pääkopan sisällä.

Samanlainen fiilis oli myös eilen, kun meillä oli treffipäivä ja suunnattiin syömään napamme täyteen brunssia. Olin suunnitellut laittavani päälleni jotain ihan muuta ja hiukseni myös täysin toiseen tyyliin. Mutta kun heräsin sunnuntaiaamuun hiukset säkkärällä (yöllisen ranskanletin ansiosta) jouduin toteamaan, että en mää jaksa panostaa

Sellainen mun arkipukeutumisenkin filosofia on. Sen sijaan, että jaksaisin rasittaa itseäni (ja tässä tapauksessa hiuksiani) korjaamalla jonkun pielessä olevan asian, pyrin ennemmin ottamaan parhaalla mahdollisella tavalla ilon irti siitä, mitä tarjolla sattuu olemaan. Eli jos tarjolla on ysärikreppiä muistuttava sähärätukka, niin miksei  sitä laittaisi vielä korkeimmalle mahdolliselle poninhännälle ja jatkaisi ysärifiilistä neulemekon sijasta ruudullisella flanelipaidalla ja revityillä farkuilla. 90's all the way!
1
49678105
| PAITA - H&M | FARKUT - CUBUS | LAUKKU - BIJOU BRIGITTE | NILKKURIT - DINSKO | HUIVI - ICHI |

Brunssin jälkeen oltiin muuten niin mahat täynnä, ettei syöty mitään koko päivänä.. ennen kuin iltapalaksi mutustettiin itse tekemiämme korvapuusteja. Joni sanoi, että haluaisi leipoa korvapuusteja, isoja sellaisia. Joten mehän tietty leivottiin. Kaulittu puustitaikina oli niin iso, että se peitti koko meidän ruokapöydän, mutta lopputulos oli kuulemma just sellainen kuin pitikin ❤ 

Oliko teillä hyvä viikonloppu? Mikä on teidän suosikkibrunssi Helsingissä? Ja tunnustautuuko joku muu samanlaiseksi laittautumislaiskottelijaksi kuin minä olen? Ennemmin otsahiukset pinnillä ylös (jos ne sojottavat sinne jo valmiiksi ) kuin hiustenpesulle?