Tällaiset mekot ovat kyllä yksinkertaisesti parhaita! Rento ja mukava malli, sopivan pitkä helma ja piristävää väriä. Toimii. Oikeastaan niin hyvin, että tämä on toinen mekko, jonka tismalleen samassa mallissa omistan. Ensimmäinen on yksivärinen vaaleanpunainen ja rakastan sitä ehkä vielä enemmän kuin tätä. Tällaiset vaatekappaleet, jotka käyvät arkeen ja juhlaan sekä lämpimään ja viileään saavat kyllä mun kaapissa eniten käyttöä. Ja ovat muuten käteviä reissussakin. Varsinkin jos ovat tällaista ohutta ja kevyttä satiinia kuin tämä tässä.

Mulla meinasi tulla tälle reissulle suorastaan pakkauskriisi - tosin erilainen kuin koskaan ennen. Me lennettiin Roomaan vain käsimatkatavaroiden kanssa. Silloin ainakin minä aina suunnittelen asujani vähän enemmän, koska matkatavaroiden tila- ja painorajoitukset antavat enemmän painetta. Arvatkaapa miten kävi? Olin pakannut jokaiselle reissupäivälle eri asun, tarvittavat kosmetiikat ja yövaatteet ja laukkuun sujautin vielä kahdet vaihtokengätkin - ja silti mun käsimatkatavarassa oli vielä puolet tyhjänä. Paniikkihan siinä meinasi iskeä, joten otin mukaan vielä muutaman asun lisää. Niiden jälkeen laukku alkoi painaa sen sallitun 8 kiloa, joten siihen oli hyvä lopettaa. Mutta tiedättekö, käyttämättä jäivät kaikki hätäpäissäni pakkaamat lisäasut (farkkumekkoa lukuunottamatta).

233b5
| MEKKO - LINDEX | SANDAALIT - ESPRIT | LAUKKU - FIRENZESTÄ |

Sen sijaan tämä mekko (alkuperäiseltä pakkauslistalta, tietenkin!) teki mieli vetää päälle kahteenkin kertaan. Ensin meidän vuosipäivän illalliselle, jota varten olin pakannut laukkuun yhden korotkin mukaan. Mutta eipä ne päässeet edes hotellihuoneesta ulos - Jonin murtuneet varpaat kun olivat niin turvoksissa lennon jälkeen, ettei se raukka saanut siistimpiä kenkiään jalkaan ollenkaan. Joten päätettiin sitten vaihtaa molemmat rennolle linjalle ja minäkin vaihdoin jalkaan nämä samat, miljoonaan kertaan nähdyt sandaalit. Toinen käyttökerta mekolle tuli sitten seuraavana aamuna (näissä kuvissa), jolloin hiukset olisivat kyllä olleet jo kipeästi pesun tarpeessa. Mutta hei, tällaista se välillä on. Mitäpä sitä salailemaan!

Mitäpä tykkäätte asusta? Onko pakkaaminen teille yleensä kriisin paikka? Entäpä onko teillä tapana suunnitella reissun asut tarkkaan vai ottaa mukaan vähän tätä ja tuota?