Huih, tässähän meinaa tulla vilu ihan vaan näitä kuvia katsellessa! Nämä on tämän syksyn ensimmäiset kuvat, joita räpsiessä tuli ihan suoraan sanottuna kylmä. Ainakin koiville, joita parhaansa mukaan lämmittivät vain vaivaiset sukkikset.

Sen sijaan tuo kollaripaita on kyllä hurjan rakas, lämmin teltta. Siihen tulee hautauduttua kotona harva se päivä, kun odotellaan sitä, että ulkona lämpötilat menisi kunnolla pakkasen puolella. Vasta siinä vaiheessa nimittäin meidän taloyhtiön termostaatit toteaa, että okei, lisätään sitä lämpöä sitten. Sama juttu oli viime vuonna ja uskokaa, kun sanon, että kyllä se sapetti meidän talon mummuja. Porinaa aiheesta riitti moneksi viikoksi ja sama meininki on tänäkin vuonna.

Tästä yhdistelmästä olen kyllä kokonaisuudessaan tosi ilahtunut. Mun vaatekaapissa on normaalisti hyvin selkeä jaottelu siistien vaatteiden ja kotivaatteiden välillä, joten on virkistävää keksiä keinoja pukea niitä kotikuteitakin vähän skarpimpaan muotoon. Pellavaisen paidan kaulukset ja hihat vaan kurkkimaan ja nahkakengät jalkaan. Tadaa! En nyt välttämättä ihan toimistolle tässä kokonaisuudessa suuntaisi (varsinkaan noissa ylipolvensukka -sukkiksissa), mutta lauantaiselle lounaalle kyllä.

Loka_1
Loka_3Loka_4Loka_630597402031_8562951d1e_o
| COLLEGEPAITA - H&M | PELLAVAPAITA - CUBUS | SUKKIKSET - H&M |
|NILKKURIT - DINSKO | RANNEKORU - PANDORA |

Lauantaista puheen ollen, oli muuten aivan ihana viikonloppu! Ihmisiä, ruokaa, raitista ilmaa, lepoa ja menoja ihan täydellisessä suhteessa. Lauantai-iltana ahmittiin putkeen loput Vain Elämää -jaksot, jotka meiltä oli jäänyt välistä (vain neljä kröhöm). Valehtelisin, jos väittäisin, että kuivin silmin pysyttiin.

Oletteko te seuranneet Vain Elämää? Mitkä on olleet teidän suosikkivetoja? Entäpä mitä tykkäätte asusta? Ja saa myös tunnustaa, jos löytyy muita, joiden kotivaatteet on äärimmäisen kotoisia!

Toivottavasti teilläkin oli hyvä viikonloppu! Lämmintä alkavaa viikkoa jokaiselle