Näissä kuvissa on ihan oikeasti mun tän kesän uniformu. Jos olisin pitänyt tukkimiehen kirjanpitoa jokaisen omistamani vaatteen kohdalla ja vetänyt viivan seinään aina kun sen päälleni vedin niin tässä asussa on kyllä voittajat sekä yläosien, alaosien että kenkien kohdalta. Ja kampausten myös. 

Tuo musta, jo usean vuoden vanha H&M:n t-paita on kyllä osoittautunut maailman parhaaksi paidaksi. Simppeli musta t-paita, jossa yläosan reikäinen kangas tuo vähän sitä jotain. Sopivan löysä, mutta ei liian löysä, että olisi säkkimäinen tai arkinen. Kivasti laskeutuva kangas ja vaikka en haluaisi näin synkkä ollakaan - musta nyt vaan on paras väri tällaisiin perusvaatteisiin.

Kukkahousut bongasin alkukesästä Lindexiltä ja kun kerrankin tällaiset löysät, kuviolliset kangashousut tuntui jotenkin mun pehmeää peräsintä imartelevilta niin pakkohan mun oli ne ostaa. Kukkakuosi on mulle sellainen asia, joka ei vaadi yhtään harkintaa. Vaikka sitä olisi kokonaan pitkät housut niin I'm in! Kaikki kukkakuosit tuntuvat uppoavan mulle. Ne on mun vaatevaraston peruskuoseja. Tykkään niin! Kirjoittaa hän, tälläkin hetkellä kukkapaita päällään.

Näissä kuvissa näkyvä kampaus on myös ollut mun tän kesän juttu. Milkmaid braids eli mun sanavarastossa karjakon kampaus meni yhtenä treffi-iltana ihan tuosta vaan sattumalta testiin ja oi jestas, että se oli rakkautta ensi kampauksella. Niin ymmärrän, että tämä varmaan jakaa mielipiteitä eikä ole todellakaan kaikkien juttu, mutta mun juttu tästä tuli. Ei riitä sormet eikä varmaan varpaatkaan laskemaan niitä kertoja, kun tuon ekan kokeilun jälkeen olen letit pääni ympärille sen jälkeen kieputellut. Mitä tykkäätte?

Siinäpä se olisi - tän kesän uniformuni, jonka puin muuten päälleni kun lähdin elämäni ensimmäisille rapujuhlille (ne ei muuten olleet ihan mun pala kakkua). Meinasin laittaa tämän asun niskaani myös viime perjantaina, kun suuntasin sukulaisten kanssa Tallinnaan juhlistamaan tuossa porukassa tänä vuonna pyöreitä täyttäneiden 110 vuotta. Mutta en sitten viitsinyt kuitenkaan, sillä näissä rapujuhlien järjestävät sattuivat olemaan juuri näitä rakkaita sukulaisiani. Ja vaikka onkin mahtavaa, että löytyy hyviä vaatteita, jotka saavat paljon käyttöä niin en nyt sentään taipunut laittamaan heti parin viikon päästä tismalleen samaa asua tismalleen seuraaviin juhliin tismalleen samojen ihmisten kanssa.

Rapujuhla_2Rapujuhla_3Rapujuhla_4IMG_4471Rapujuhla_6
|PAITA - H&M | HOUSUT - LINDEX | KENGÄT - ESPRIT|

Täytyy vielä sanoa, että nämä kekkerit meidän ihanan hullun ja hullun ihanan suvun kesken on kyllä sellaisia piristysruiskeita. Viikonlopulta jäi valtavasti univelkaa, mutta silti päällimmäinen ajatus mielessä on valtava kiitollisuus, että omaksi perheeksi on sattunut osumaan niin mahtavia tyyppejä 

Mutta hei, mitäpä tykkäät asusta ja kampauksesta? Onko kukkaprintti sulle ehdoton ei? Ja miten sun viikonloppu meni? Toivottavasti hyvin!