2746
31

Täällä sitä taas ollaan. Täällä sitä taas yritetään tehdä paluuta tämänkin blogin pariin. Elämä on kieltämättä ollut viime vuosina hyvin pitkälti häitä, häitä ja vielä kerran häitä. Ihan sama, vaikka ne on tanssittu jo kahdeksan kuukautta sitten. Mutta viime kuukausina mieli on palannut taas muidenkin juttujen pariin. Olen hiljaisuudessa muokkaillut blogin ulkoasua vähän uuteen uskoon ja kameraakin on taas tullut kaivettua esiin yhä useammin.

Jopa asukuvia on taas tullut napsittua. Tässä niistä ensimmäiset. Asusta, joka on mulle jotenkin tosi musta. En kovinkaan usein tykkää pukeutua päästä varpaisiin mustaan. Mutta paidan selkämys itsessään on niin kiinnostava, ettei sitä viitsi arkisessa asussa parittaa minkään kovin hullun alaosan kanssa. Ja hei myönnetään myös se, että jos on matkalla kakkubuffettiin herkuttelemaan, ei haittaa kovinkaan paljoa, vaikka asu hukuttaisi kaikki kehon muodot alleen. Mustaa takkia tähän asuun ei olisi voinut mitenkään yhdistää, mutta onneksi henkarissa roikkui myös tuo vaalea alelöytö H&M:ltä. Niin kliseistä mätsäilyä kuin tämä onkin, tuo takki, huivi, laukku ja kengät vaan on mun mielestä ihan paras yhdistelmä.

Toivotaan, että tämä ketsuppipullo olisi nyt kerrasta auki. Blogin ulkoasun työstäminen on kyllä vielä kovasti kesken, mutta sellaistahan se on - joskus elämä on kovin keskeneräistä. Siitä huolimatta pukeutuminen, kynsien lakkaaminen, leipominen ja vaikka mikä muu jatkuu siinä ohella. Ja kokkaaminen. Sitten viimenäkemän olen ryhtynyt kasvissyöjäksi, joten keittiössäkin on ollut taas ihan uutta intoa kokeilla erilaisia asioita. Tervetuloa taas seurailemaan!