Kynnys, ketsuppipullo ja mitä näitä nyt oli

Kuinkahan mones (sadas) kerta tämä on, kun pienestä blogihiljaisuudesta kasvaa ihan mahdoton kynnys. Niin korkea, että tuntuu etten millään jaksa ottaa niin isoa harppausta, jotta tulisin takaisin kirjoittelemaan. Päivittäin käyn kuitenkin bloggerissa. Katson onko tullut uusia kommentteja ja mietin mistä taas aloittaisin. En keksinyt mitään järkevää, joten aloitetaan vaikka yhdellä ihanalla kuvalla meidän Trash the Dress -päivästä Jaakon kanssa. Niin ja mun suosikki iskureplalla:

Tiedätkö paljonko jääkarhu painaa? Riittävästi murtaakseen jään.

190915_Kirsi&Joni_TTD_2015-62
Kuva: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Boom - noniin, nyt kun jää on murrettu, niin ehkä mää pystyn taas palaamaan jonkun järkevän asian kanssa. Tai saan yllytettyä Jonin kirjoittamaan sen hääaamusta.

Palaillaan, toivotavasti ootte vielä siellä!

8 Kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Oon ihan samaa mieltä, tykkään tästä ihan superpaljon, koska mun mielestä me ollaan niin itsemme näköisiä tässä :)

   Poista
 2. Täällä ollaan ja odotetaan! Yritetään olla kärsivällisiä, mutta ollaankin malttamattomia! Ehkäpä jääkarhu mursi jään ja kirjoittelu taas jatkuu meidän iloksemme. Tuokin kuva on ihana ja suloinen, olette niin rennon ja luonnollisen näköisiä tuossa mustikkametsässä makoillessanne ja myhäillessänne! Ja entäpä se mun lempparikuva: keijukaismorsian?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen kyllä tiedänkin, että siellä osoitteessa on oltu malttamattomia :D

   Kaikki oli ihania.. en todellakaan osaisi valita yhtä lempparia :)

   Poista
 3. Tällä ollaan, hani, ja toi kuva on HUIKEA! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus ja kiitos <3 hääkuvailtaa odotellessa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!