Keskisuomalaisessa tänään

Keskisuomalaisen sivuilta löytyy tänään tuttuja naamoja! Sain heti aamulla kaasoilta viestiä, että siellä syödään aamupalaa mun kanssani. Ja löytyy niitä tuttuja naamoja muuten pikkaisen Keskarin nettisivuiltakin. Jopa ihan videon muodossa.

Ksml_1

Vähän täytyy itseään kuitenkin kritisoida.. kuulostin mielestäni yllättävän mukavalle (vaikka yleisesti oon sitä mieltä, että mulla on todella rasittava ääni), mutta mun naamaa en kyllä kestänyt tossa videossa yhtään! Huh, yksi kerta videon katsomisia riitti mulle.

Ksml

Ps. Haluaisin vielä huomauttaa, että lehtijutussa näkyvä tarranauhalla kiinnitettävä rusetti ei ollut se sulhaselle tehty.. sulhanen ja best man saivat ihan sellaiset oikeat solmittavat versiot ja sulhaspojille olin tehnyt nuo valmiit rusetit tarranauhalla!

6 Kommenttia

 1. Eikä, ihan mahtavaa!! Mulla tökkii toi video niin pahasti etten saa mitään selvää, pitää koittaa äkkiä jollain toisella laitteella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hauskaa, mutta vähän outoa kieltämättä! Voi ei, ettei vaan maailmankaikkeus tässä yrittäisi vihjata, että parempi vaan olla katsomatta :D ei vaan, toivottavasti toimii jollain muulla! :)

   Poista
 2. Ihana ja rakas hääparimme! Olitte eduksenne myös lehdessä; totta kai. Juttu oli hyvä, mutta yhteen artikkeliin ei mahtanut näköjään ihan kaikki. Kumma juttu! Olisi hauska joskus listata kaikki jutut joita näihin häihin askarreltiin, ommeltiin, leivottiin jne.Ollaan ylpeitä teistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äiti <3 Joo täytyy kyllä sellainen listaus tässä jossain vaiheessa tänne blogiin näpytellä.. nimittäin olihan niitä juttuja! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!