Meidän hääkutsut: R.S.V.P.

Jatketaan vielä viimeisen kutsupostauksen merkeissä! Vihdoin pääsen vilauttamaan myös tätä kokonaiskuvaa kaikesta sälästä, jota me vieraillemme lähetettiin. Ah, vitsi että voikin olla tyytyväinen omien kättensä jälkeen! Tai no, melkein tyytyväinen. Muutama mokahan näihin mahtui kokonaisuudessaan mukaan, mutta sellaista se on... mutta nyt niin vastauskortteihin!

Me päätettiin, että halutaan laittaa kutsujen mukaan kortit ja kuoret ilmoittautumista varten. Vähän jännitin sitä, että innostuuko ihmiset niitä laittelemaan meille takaisin ja siksi laitettiin varuilta mukaan myös mahdollisuus ilmiottautua puhelimitse... mutta puhelinilmoittautumisia on tainnut tulla tasan kaksi!

IMG_9046

R.S.V.P. -korttien nurjalle puolelle laitettiin ronski vesiväriprintti ja meidän monogrammi - olihan tuo vaivalla väkerretty kapistus pakko saada kutsusettiinkin mukaan! Toisella puolella oli mahdollisuus ruksittaa pääseekö paikalle vai ei. Tässä tuli yksi niistä mun mainitsemista mokista, sillä ilmoittautumisvaihtoehtojen alapuolella lukee "Paikalle saapuu:". Eli jos et saavu paikalle, mutta haluaisit palauttaa tämän kortin, ei sulla ole paikkaa laittaa nimeäsi. Hupsista. Tämä vahinko sattui sen seurauksena, että väännettiin ees ja taas tuon paikalle saapuu -tekstin muotoa, että se sopisi mahdollisimman hyvin sekä perheille, pariskunnille että yksin saapuville. Siinä kääntelyssä unohtui sitten ne, jotka ilmoittavat etteivät saavu.

Seuraavaksi oli tilaa erikoisruokavalioille tai muulle huomioitavalle. Tämä viiva ja seuraava biisitoiveviiva olivat juurikin ne syyt joiden takia nämä kortit niiiiin kannatti tehdä. No, ja toki myös sen takia, että oli ihan hullun hauskaa odotella näitä postissa! Melkein joka päivä postiluukusta tippui yksi tai kaksi, enimmillään neljä päivässä! Ja aina odotettiin näiden avaamista sellaiseen hetkeen, että oltiin yhdessä kotona. Se oli meidän mielestä tosi hauska tapa ottaa ilmoittautumisia vastaan!

Kuoriin maalattiin samanlainen vesivärisetti kuin isompiinkin kuoriin. Minä maalasin ne ja Joni nämä ja hyviä tuli molemmista! Kuoriin kirjoitettiin valmiiksi meidän nimet ja osoite ja liimattiin postimerkit. Jahkattiin postimerkkejä jonkin aikaa kunnes nähtiin nämä ja todettiin, että nämä hienoksi pukeutuneet (karmeat) tädit ovat oikein sopivia tähän tarkoitukseen! Se on vähän harmi, ettei Suomesta voi ostaa ulkomaisia postimerkkejä ja ulkomaille lähetettyihin kutsuihin ei voitu valmiiksi liittää vastauspostimerkkiä.

IMG_9048

Jos muuten teette kutsujen mukaan nämä vastauskortit niin muistakaa ottaa huomioon kuorien koko! Pienin mitä posti kuljettaa taisi olla juuri tämä 14x9cm, jota nämä meidänkin kuoret on. Meillä ainakin sen piti olla juuri tämä koko, että vielä kulkisi postin mukana, mutta menisi myös postikorttikokoisen isomman kuoren sisään!

Näistä tuli lisäkuluja kuorien ja postimerkkien verran, mutta tekisin todellakin uudestaankin. Niin hauskaa näitä oli saada ja lukea! Mitä tykkäätte? Ja tuliko teille vastauskortteja? Halusitteko vastaukset ylipäänsä itsellenne vai ilmoittauduttiinko vaikka äidille tai kaasolle?

8 Kommenttia

 1. Ihania! Mä niin olisin halunnut vastauskortit mutta budjetti ei antanut yhtään periksi joten ihan puhelinilmottautumisella mennään. Todella kiva idea kun ootte itse maalanneet kuoria ja kortteja ettekä vaan etsineet valmiita kuvioita koneelta, paljon persoonallisemman näköiset ja näkee että on nähty vaivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo postimerkit on kyllä tyyriitä... :/ ja tosiaan kuoret on vaan maalattu itse, kaikki muut on printeistä rakennettu :)

   Poista
  2. Ihan mahtava idea! :) Tosi suloiset kutsut ja idea ja kaikki! ❤ En malta odottaa kuvia teidän häistä!!! Ihania hetkiä siihen saakka! Niin ja tietysti sen jälkeen! ❤

   Poista
  3. Kiitos valtavasti Emma, sää se sanot aina niin ihanasti! :) En määkän meinaa jaksaa odottaa, mutta viisi viikkoa enää!! :)

   Poista
 2. Minäkin kaavailin vastauskorttia, mutta arvelin kuoren painavan kilon, joten otan ihan itse ilmot vastaan puhelimella tai s-postiin.
  Aivan ihanat kutsut olette väkerrelleet, minulla ei riittänyt pokka enää niiden kyhäämiseen. :)

  Tuli mieleeni tuosta teidän #stä, että meidän nimistä tulisi #janika2015... Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä murehdittiin aluksi samaa, että kuinkahan painava meidän kuoresta oikein tulee.. mutta eipä tuo vastauskuori ja yksi kortti sen sisällä niin paljoa painanut, että olisi mitään haitannt :) Haha, aika hyvän yhdistelmän saisitte kyllä nimistänne :D :D

   Poista
 3. Todella upeita kortteja! Loistava idea kysyä myös biisitoiveita, varmasti tulee hyviä vastauksia :)
  http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä! Ollaan tosi tyytyväisiä, että kysyttiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!