Nyt kun kutsuihin vastausaika on umpeutunut ja tätä postaussarjaa vitkutettu ihan riittävän pitkälle, olisi aika näyttää teille meidän hääkutsuja. Ensimmäisenä pääsette näkemään kuoret, joissa kutsut lähtivät.

Osoittautui muuten yllättävän vaikeaksi tehtäväksi, kun päätettiin hankkia kutsuja varten valkoiset, normaalin postikortin kokoiset kuoret jostain vähän peruspaperia paksummasta ja juhlavammasta materiaalista. Me kierrettiin niiiin monta kauppaa ja putiikkia etsiessämme paksumpia valkoisia kuoria, mutta eipä ollut tarjolla. Neliön muotoisia ja pitkiä kuoria kyllä löytyi, mutta ei sitä postikorttikokoa. Onneksi Joni oli keväällä mun synttärilahjaa puuhaillessaan käynyt Rasion Myllyssä sijaitsevassa askartelutarvikekauppa Inspiraatiossa, jonne sitten viimeisenä oljenkortena suunnattiin. Ja sieltähän löytyi, tosin valkoisia kuoria oli vain neljä kymmenen kuoren pakkausta, mutta otetiin yksi luonnonvalkoinen sitten lisäksi. Siinä vaiheessa ei enää pienet sävyerot kiinnostaneet!

IMG_9056

Blogia seuranneet tietävät varmaan mun innostuksen vesivärijuttuihin. Samalla linjalla jatkettiin myös kuorissa ja kutsuissa. Valkoisiin kuoriin maalattiin epämääräiset pyyhkäykset ensin sinistä ja sitten punaista vesiväriä. Nämä sävyt eivät olleet tismalleen ne punaisen ja sinisen sävyt, jotka muuten kutsuissa toistuvat.. niissä on enemmän pinkkiä ja turkoosia, mutta ei nähty tätäkään sävyasiaa sen arvoiseksi, että oltaisiin jaksettu alkaa sekoittelemaan oikeaa vesivärisävyä jokaista 48 kuorta varten.

Kirjoitin osoitteet käsin ohuella tussilla, vähän samalla fontilla, jolla Save the date -korttien kuoret tekstasin. Mutta tällä kertaa käytössä oli tavallinen ohut pyöreä tussi ja teksti vei vähemmän tilaa kuoren pinta-alasta. Jotain muutakin Save the dateista tuttua kuorissa oli - nimittäin ne kauan haaveilemani omakuvamerkit. Joiden tilaaminen jätettiin muuten ihan viime tippaan. Oltiin ihan hermona, kun huomattiin, että niiden toimitusaika saattaa olla monta viikkoa. Mutta loppujen lopuksi ne saapuivatkin kolmessa päivässä, huh! Tokihan nuo merkit on normaaleita ykkösluokan merkkejä kalliimmat, mutta olivat meidän mielestä kyllä sen arvoiset. Tosi kiva oma pieni henkilökohtainen vivahde ja tosiaan varmasti kaikki Save the daten saaneet ainakin tiesivät ketkä täältä postia laittelivat. Tuo meidän kihalkuva toimi tosi kivasti postimerkkinä!

Mitäs tykkäätte kuorista? Seuraavaksi päästään kurkkimaan mitä sieltä kuoren sisältä paljastui. Sen verran voin jo paljastaa, että ei ainakaan mitään näinkään vähäeleistä ja eleganttia kuin nämä kuoret ovat!

Ps. Tällä hetkellä istun autossa matkalla kohti Helsinkiä ja hääpukuni noutoa! Yksi iso huokaus pääsee kyllä kun liikkeestä astelen ulos puku mukanani. Vaikka sen korjauttaminen on yksi iso katastrofi vielä kaiken lisäksi... mutta palataan siihen toisen kerran!

Pps. Vielä ehtii osallistua Lambi -arvontaan! Käyhän klikkailemassa kommenttisi joukkoon! Ja edelleen, jos kommentoit sunnuntai-iltana, käy vilkaisemassa onhan kommenttisi tuolla julkaistuna. Yhden poistin vahingossa nakkisormillani!