Kuten jo jokunen viikko sitten varoittelinkin, nyt olisi taas aika valita mekko tuleviin hääjuhliin. Viime syksynä tein blogissa samaa pohdintaa, ja oli kiva kuulla teidän ajatuksia ja mielipiteitä (ja ne vaikuttivatkin lopputulokseen aika paljon!), joten ajattelin tarttua härkää sarvista uudelleen. Näiden häiden suhteen olin kyllä jo aika varmaksi päättänyt asun, mutta ne ajatukset menivät uusiksi, kun varmistui, että kipeän nilkan vuoksi korkokengille ei ole mitään asiaa. Buu! Mutta katsellaanko millaisia vaihtoehtoja mulla on?

Mekko_1

Ensimmäinen vaihtoehto on tämä kirkkaan sininen pitsimekko, joka ei silittämättömänä henkarilla ole todellakaan edukseen. Päällä mekko näkyy TÄSSÄ postauksessa.. Tästä vaihtoehdosta pidän siksi, että se on todella mukava päällä ja mielestäni sopiva yhdistelmä juhlavuutta ja rentoutta. Miinusta annoin kuitenkin siitä, että tämä tuntuu jotenkin tylsälle vaihtoehdolle. Varsinkin, jos joudun parittamaan mekon mustiin balleriinoihin. Tokihan tämän mekon voisi pukea noiden samojen pinkkien kenkien kanssa, kuin tuossa linkkaamassani postauksessa.. ainoa vaan, etten löydä niitä kenkiä mistään, vaikka tiedän ne vielä omistavani!

Mekko_2

Toinen vaihtoehto on tämä edellisessäkin mekkopostauksessa vilauttamani fuksian värinen sifonkimekko. Tämä on yllättäen noussut pikkuhiljaa suosikikseni, koska tähän saisi paritettua nätit kukkaballeriinat. Ainoa asia, jota tämän kanssa pohdin on takki. Musta jakkuhan tuohon kokonaisuuteen sopisi, mutta musta ulkotakkini ei ehkä niinkään. Se on nimittäin liehuva ja pitkähkö musta trenssi, joten tuntuu vähän sille, että onkohan liikaa roikkuvaa ja liehuvaa? Takki kun on kuitenkin oltava, koska vihkiminen on tarkoitus tapahtua ulkosalla.

Mekko_3

Kolmas mekko oli se, jonka olin jo lähes varmaksi päättänyt pukea. Noiden ruskeiden/kuparisten korkkareiden kanssa. Mutta siitä kun ei nyt mitään tule niin en enää tiedäkään. Mustat baltsut tuntuu supertylsille ja jotenkin nuo leokuosisetkaan ei ihan oikealle..? Lisäksi tämän mekon kanssa ei kyllä sopisi (postauksen lopussa näkyvä) hopeinen kaulakoru, jonka ajattelin laittaa.

Mekko_4

Nelosmekko sai ehdottomasti plussaa siitä, että se on näistä vaihtoehdoista mun eniten käyttämä, joten tiedän viihtyväni siinä. Henkarilla roikkuminen ei tee kyllä kunniaa tällekään mekolle, mutta luonnossa se on tosi kiva. Luulenpa vaan, että tässä kisassa tämä vaihtoehto jää häntäsijoille kuitenkin helman pituuden vuoksi. Se on vähän siinä rajoilla, että onko se liian lyhyt niinkin juhlaavaan juhlaan kuin häät. Ja jos se on siinä rajoilla, niin mielestäni on turvallisempaa valita jotain muuta.

Mekko_5

Tämä viitosvaihtoehto ei ollut mulla alun alkaen edes vakavassa harkinnassa ollenkaan.. Jotenkin kuitenkin aloin siihen tykästymään ja se on noussut mulla aika lähelle kärkisijoja. Tämä mekko on kieltämättä kaunis ja mukava päällä, mutta onko kuitenkin siinä rajoilla, että olisi muotonsa (tai muodottomuutensa) vuoksi liian arkinen? Lisäksi vähän mietin onko tämä mekko liian vaalea häihin.. ei varmaankaan liian, pohja on kuitenkin keltainen ja mekossa on runsaasti kukkia. Tämä jakaa mun ajatuksia kovasti. Tavallaan tekisi mieli valita juuri tämä, mutta tavallaan tämä tuntuu ihan väärälle.

MEkko_7

Viimeinen eli kuudes mekkovaihtoehto ei myöskään ole erityisen edustava tässä silittämättömänä henkarilla roikkuessaan. Mekko on yrittänyt vilahtaa blogissa NÄISSÄ epäonnistuneissa kuvissa aiemminkin ja sen jälkeen se onkin saanut odottaa pesun jälkeen ryppyisenä kaapissa seuraavaa käyttökertaansa. Plussaa annant tälle erilaisuudesta, se on jotenkin raikasta. Miinusta puolestaan vaikeasta asustamisesta. Jotenkin musta tuntuu liian ankealle näin reippaan mekon kanssa ja yksiväristen pinkkien baltsujen ollessa hukassa, jäljelle jäisi vain kukkaiset vaihtoehdot. Vaikka sävymaailma toimisi tuntuu hempeä kukkakuosi jotenkin vähän väärälle graafisen raidan kanssa.

Mekko_6

Mutta mitäpä olette mieltä? Jos saisit valita, niin minkä mekon mulle valkkaisit ja miksi? Katsotaan vaikuttaako teidän kommentit muhun yhtä paljon kuin viimeksi.. tosin jos vaikuttaa niin se ei haittaa ollenkaan. Viimeksikin valinta meni kyllä tosi nappiin! Niin ja tässä yllä näkyy vielä tuo Lumoavan hopeakaulakoru, jonka olen saanut Jonilta ja rakastan sitä niin kovasti, että hilloan vain erityistilanteisiin.. siksi mielelläni käyttäisin sitä nyt.