Meidän vihkisormukset - Qiva Jewellery

Qiva_1

Perjantaina tosiaan noudettiin kotiin muuan ruskea paperikassi, jonka sisältö pistää hykertelemään edelleen. Meidän sormukset valmisti Jouni Saarenpää Kultasepänliike Qivasta ja sanon jo oleellisimman heti tähän alkuun: ei voitaisi olla tyytyväisempiä!

Jokainen vaihe tässä prosessissa on mennyt ihan äärimmäisen sujuvasti. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ollaan saatu vastaus aina nopeasti ja ihan mielettömän ystävällisesti. Oikeasti, tiedän kyllä, että tuollakin kultasepänliikkeessä valmistetaan sormuksia, joiden arvoon verrattuna meidän rinkuloiden arvo on vain pennosia, mutta se ei ole näkynyt meidän kohtelussa yhtään. Joka ikisellä käynnillä ja yhteydenotolla meitä palveltiin niin hyvin kuin vain toivoa saattaa.  En keksisi valittamista vaikka yrittäisin!

Qiva_2 Qiva_3

Entäs sitten se lopputulos? Ihan mielettömän hyvä sekin! Olin niiiiiin innoissani omasta sormuksestani, että en meinaa edes keksiä sanoja. Niin kaunis, niin täydellinen, just täysin mua. Enkä meinannut keksiä sanoja silloinkaan, kun sen ekan kerran näin. Kun lähdettiin kultasepältä ja päästiin autoon, kysyin Jonilta, saako nyt jo purkautua? Joni vastasi myöntävästi ja minä puhkesin hillittömään kirkumiseen. Niin innoissani olin ja sen jälkeen nauraa hihitettiin sille, miten onnellisia niistä sormuksista oltiin! Tosiaan sama juttu Jonin sormuksen kanssa - siitä tuli just sellainen kuin ajateltiinkin. Niin hyvä ja niin Jonin näköinen! Sinne kaiverretiin sisälle kihlapäivämäärä, mun nimi ja vihkipäivämäärä, koska kihlasormus meni "osiksi" mun vihkisormusta varten. Mun sormukseen kaiverrettiin pelkästään hääpäivä. 

Ollaan niin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja meidän sormuksiin, että ollaan suositeltu ystävillekin ja aijotaan suositella Qivaa jatkossakin. Toki, sormuksiin käytetty raha oli meille iso raha, mutta enpä keksi montaa muuta parempaa kohdetta niille rahoille kuin sormukset joita käytetään joka päivä koko loppuelämän. Ja varsinkin, kun ne valmistettiin kotimaisena käsityönä! Sellaista osaamista, joka Jounilla on, tukee enemmän kuin mielellään. Suosittelen teitäkin kurkkimaan taidonnäytteitä Qivan nettisivujen galleriassa! Vaikka Qiva sijaitsee Jyväskylässä, niin suosittelen kyllä ottamaan Jouniin yhteyttä vaikka vähän kauempaakin, jos yhtään houkuttaa. Kysyminen ei maksa kuin vaivan!

Qiva_4

Tämäkään ei tosiaan ollut maksettu mainos vaan vilpittömästi tyytyväisen asiakkaan kokemus. Ja jos ihmettelette, että miksi painotan niin paljon saamaamme palvelua? Ihan vaan siksi, että edes palvelun, saatikka sitten hyvän palvelun saaminen ei tunnu olevan nykypäivänä itsestäänselvyys. Ja jos on syytä jostain kiittää, todellakin haluan niin tehdä. Ja parhaamme mukaan yritettiin Jounia kiittää myös kasvokkain sormuksia noutaessa. Meille vaan jäi koko prosessista niin älyttömän hyvä mieli!

Sormukset näette vasta sitten häiden jälkeen - en meinaa itsekkään malttaa tätä vaajata kahta kuukautta odottaa, mutta jostain meidän on se tahdonvoima löydettävä. Odottakaas vaan, että näette myös Jounin sormuksesta ottaman kuvan - se on ihan mielettömän hieno! Sen vaan vielä sanon, että meidän sormukset on i-ha-nat! Rakastan niitä jo nyt enkä malta odottaa, että saadaan käyttää niitä ihan joka päivä meidän avioliiton merkkinä 

Mitäs tykkäätte tuolla galleriassa näkyvistä sormuksista? Entä kuinka korkealle te arvostatte hyvää palvelua?

12 Kommenttia

 1. Kauniita... niistä vois haaveilla itsellekin minkä vaan! Yksilöllisyys on nyt in, vaikka siitä saa tietty maksaakin vähän. Mutta totta, niitä käytetään toivon mukaan "hautaan asti". Omat ekat sormukset tosin jäi pieniksi... nehän piti ihan sahata kultasepänliikkeessä irti. Kerkesivät nekin olla yhtä soittoa 15 vuotta sormessa, ja senkin jälkeen pikkurillissä jo yli toisen mokoman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Mää oon kyllä ajatellut niitä sunkin sormuksia, mutta ajattelin just niin, että täytyy vaan sitten ottaa pois ennenkä ovat niin jumissa ja siirtää pikkurilliin ihan suosiolla, jos ei enää nimettömään käy :) Jos joka päivä kolmekin kymmentä vuotta ehtii sormuksia käyttää niin eipä jää paljoa "päivähintaa" näille meidänkään :) Ja kuten sanoin, kyllähän sitä ammattilaisen tekemästä kotimaisesta käsityöstä mielellään maksaa!

   Poista
  2. Totta. Ja siitä hyvästä palvelusta; on tosi ihmeellistä, että pitää hämmästyä siitä, kun saa hyvää palvelua. Silloin sitä kyllä osaa arvostaa!

   Poista
 2. Jouni tekee myös minun vihkini enkä voi kuin hehkuttaa palvelua ja osaamista. Sormuksen suunnittelu ja sopivien kivien etsintä tehtiin ajan kanssa ja huolella, kysymyksiin vastattiin ja vuorovaikutus oli helppoa ja leppoisaa. Mekin ajelimme täältä Uudeltamaalta näyttämään kihlaani ja loppukesästä ajellaan hakemaan valmis sormus. Ei muuten haittaa yhtään pitkähkö välimatka, niin tyytyväinen olen nyt jo :)

  Ihanaa, että olet innoissasi ja onnellinen sormuksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan samanlainen kokemus, kaikki vaiheet menivät niin mielettömän hyvin, ettei missään vaiheessa tarvinnut kantaa huolta siitä, että mitähän tästä vielä tulee! :D

   Olen kyllä tosi tyytyväinen ja en päile yhtään ettetkö sinäkin tulisi olemaan.. oltiin muuten viikonloppuna häissä, joissa morsiamen vihkisormus oli myös Qivasta ja mielettömän kaunis oli sekin!! :)

   Poista
 3. Ilkeää tämmöinen superhehkutuksen jälkeinen epäpaljastelu! ;) Mutta onpahan jotain mitä odottaa innolla! Musta on niin ihanaa että mieskin a) oikeesti miettii omaa sormustaan hartaudella b) hommaa juuri sellaisen kuin haluaa c) haluaa juuri sen sormuksen sen tärkeän avioliiton merkiksi. :) Omaan korvaan tää suomalaisten miesten kihlasormuskulttuuri on jotenkin niin hassua, koska se vihkiminenhän on se elämän tärkein hetki ja se mikä oikeesti sitoo. Ja onha se epätasa-arvoista jos nainen vaan saa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, oon kamala ihminen :D Ja ihan samaa mieltä sun kanssasi! Mustakin se on suorastaan vähän hassua, että tapana on hankkia miehelle vaan kihlasormus ja siinäpä se.. todellakin mieskin saa hankkia itselleen täydellisen vihkisormuksen, jos sille tuntuu :) Meidän tapauksessa saatiin vielä onneksi hyötykäytettyä se vanha kihla mun vihkisormukseen niin ei mennyt haaskiin sekään :)

   Poista
 4. Ihana kuulla, että joku muukin on päätynyt Qivan sormukseen! Meille, tai no siis minulle, tulee myös vihkisormus Qivasta :) Uniikki tulee minullekin, ja täysin omien toiveideni ja suunnitelmieni mukaan. Jounin ammattitaito (ja myös asiakaspalvelutaidot) ovat kyllä ihan omaa luokkaansa. Vastaanotto oli lämmin ja avoin, eikä ensimmäisenä katsottu pitkin nenänvartta, että ei teillä ole tuollaiseen sormukseen varaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Täytyy kyllä sanoa, etten ole yhtään yllättynyt sun kokemuksestasi. Just samanlainen olo jäi itsellenikin. Tuosta kyseisestä liikkeestä löytyy kyllä niin hyvä paketti ammattitaitoa ja asiakaspalvelua :)

   Poista
 5. Tuleehan sormuksesta vielä postaus? :) nimimerkillä se toinen täydellisen vihkisormuksen Qivasta saanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todellakin tulee! Ompa ihana kuulla, että sinäkin olet tyytyväinen! :) Munkin sormuksesta tuli mielestäni ihan täydellinen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!