Qiva_1

Perjantaina tosiaan noudettiin kotiin muuan ruskea paperikassi, jonka sisältö pistää hykertelemään edelleen. Meidän sormukset valmisti Jouni Saarenpää Kultasepänliike Qivasta ja sanon jo oleellisimman heti tähän alkuun: ei voitaisi olla tyytyväisempiä!

Jokainen vaihe tässä prosessissa on mennyt ihan äärimmäisen sujuvasti. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ollaan saatu vastaus aina nopeasti ja ihan mielettömän ystävällisesti. Oikeasti, tiedän kyllä, että tuollakin kultasepänliikkeessä valmistetaan sormuksia, joiden arvoon verrattuna meidän rinkuloiden arvo on vain pennosia, mutta se ei ole näkynyt meidän kohtelussa yhtään. Joka ikisellä käynnillä ja yhteydenotolla meitä palveltiin niin hyvin kuin vain toivoa saattaa.  En keksisi valittamista vaikka yrittäisin!

Qiva_2 Qiva_3

Entäs sitten se lopputulos? Ihan mielettömän hyvä sekin! Olin niiiiiin innoissani omasta sormuksestani, että en meinaa edes keksiä sanoja. Niin kaunis, niin täydellinen, just täysin mua. Enkä meinannut keksiä sanoja silloinkaan, kun sen ekan kerran näin. Kun lähdettiin kultasepältä ja päästiin autoon, kysyin Jonilta, saako nyt jo purkautua? Joni vastasi myöntävästi ja minä puhkesin hillittömään kirkumiseen. Niin innoissani olin ja sen jälkeen nauraa hihitettiin sille, miten onnellisia niistä sormuksista oltiin! Tosiaan sama juttu Jonin sormuksen kanssa - siitä tuli just sellainen kuin ajateltiinkin. Niin hyvä ja niin Jonin näköinen! Sinne kaiverretiin sisälle kihlapäivämäärä, mun nimi ja vihkipäivämäärä, koska kihlasormus meni "osiksi" mun vihkisormusta varten. Mun sormukseen kaiverrettiin pelkästään hääpäivä. 

Ollaan niin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja meidän sormuksiin, että ollaan suositeltu ystävillekin ja aijotaan suositella Qivaa jatkossakin. Toki, sormuksiin käytetty raha oli meille iso raha, mutta enpä keksi montaa muuta parempaa kohdetta niille rahoille kuin sormukset joita käytetään joka päivä koko loppuelämän. Ja varsinkin, kun ne valmistettiin kotimaisena käsityönä! Sellaista osaamista, joka Jounilla on, tukee enemmän kuin mielellään. Suosittelen teitäkin kurkkimaan taidonnäytteitä Qivan nettisivujen galleriassa! Vaikka Qiva sijaitsee Jyväskylässä, niin suosittelen kyllä ottamaan Jouniin yhteyttä vaikka vähän kauempaakin, jos yhtään houkuttaa. Kysyminen ei maksa kuin vaivan!

Qiva_4

Tämäkään ei tosiaan ollut maksettu mainos vaan vilpittömästi tyytyväisen asiakkaan kokemus. Ja jos ihmettelette, että miksi painotan niin paljon saamaamme palvelua? Ihan vaan siksi, että edes palvelun, saatikka sitten hyvän palvelun saaminen ei tunnu olevan nykypäivänä itsestäänselvyys. Ja jos on syytä jostain kiittää, todellakin haluan niin tehdä. Ja parhaamme mukaan yritettiin Jounia kiittää myös kasvokkain sormuksia noutaessa. Meille vaan jäi koko prosessista niin älyttömän hyvä mieli!

Sormukset näette vasta sitten häiden jälkeen - en meinaa itsekkään malttaa tätä vaajata kahta kuukautta odottaa, mutta jostain meidän on se tahdonvoima löydettävä. Odottakaas vaan, että näette myös Jounin sormuksesta ottaman kuvan - se on ihan mielettömän hieno! Sen vaan vielä sanon, että meidän sormukset on i-ha-nat! Rakastan niitä jo nyt enkä malta odottaa, että saadaan käyttää niitä ihan joka päivä meidän avioliiton merkkinä 

Mitäs tykkäätte tuolla galleriassa näkyvistä sormuksista? Entä kuinka korkealle te arvostatte hyvää palvelua?