Seuraava tehtävä: kutsut

Yhteinen vapaaviikonloppu on vietetty ja jotain saatiin jopa aikaiseksikin. Soittolistoja on luotu ja testattu, tehtävälistoja kirjattu (sivukaupalla), tapaamisia sovittu ja jälleen kerran tulostimeen hermostuttu. Sanonpahan vaan, että jo on perskule, kun ei meidän taloudessa suostu näköjään mikään tulostin toimimaan!

Kutsu

Mutta asiaan - meidän tehtävälistojen kärjessä on tällä hetkellä yksi asia kiireellisesti hoidettavana. Kutsut. Juuri ne samaiset, jotka meidän piti lähettää tämän kuun loppuun mennessä.. no, vaikka hommat on jo aloitettu niin ei ne kyllä ennen vappua pääse matkaan hyvällä tahdollakaan. Tosin tuumattiin, ettei se ole niin vakava ongelma, kun save the date -kortit on kuitenkin lähetetty jo hyvissä ajoin. Ja kyllä ne kutsutkin tulee vielä ihan hyvissä ajoin matkaan pääsemään!

Meidän kutsut vaativat vähän askastelua ja vähän datailua. Toivottavasti lopputulos olisi sellainen kuin meidän ajatuksissa. Jännittää ja innostuttaa jo kovasti!

Ps. Tän päivän polttaikalenterissa kehotettiin tarkkailemaan postiani. Me sitten tuijotteltiin aikamme postiluukkua, mutta ei sieltä mitään tipahtanut, höh!

6 Kommenttia

 1. Ihan näen teidät postiluukun edessä odottamassa... Ihan sama fiilis odottaa kutsua!
  Ja harmillista tuo koneitten (tällä kertaa tulostimen) kanssa taistelu; se hidastaa kaikkea ja saa hermojakin kireälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on molempien osapuolten odotus päättynyt ja postia tullut! :D

   Ja sanos muuta.. tosi harmillista, kun on hankittu uudet tulostimet vimpan päälle, kun edellinen hajosi ja nyt tämäkin temppuili.. mutta hyvin saatiin toimimaan sitten loppujen lopuksi! :)

   Poista
 2. Huh ku ihanaa, että joillain muillakin on vielä kutsut lähettämättä ;) Kauhee stressi päällä niiden suhteen ja asiaa ei auta yhtään se, että blogeissa vilahtelee toinen toistaan kauniimpia jo lähetettyjä kutsuja :/ Noh, tiedän kyllä jo aika hyvin mitä tahdon. Toteutus vain tökkii. Mut eiköhän se tästä! :) Tsemppiä teille urakkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, tsemppiä urakkaan teille! Aikamoinen rutistus se täällä oli, mutta torstaina lähtivät matkaan ja aika moni ehti jo perjantaina saada postia! Jeeeee :D

   Poista
 3. Tuo vesiväripläjäys on niin ihanan näköinen! <3 Tulee takuulla upeat kutsut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niistä aika ihanat meidän mielestä tuli! :) Pian pääsee esittelyyn, kunhan kaikki on kutsunsa saaneet :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!