IMG_8455

Onko linjoilla muita muumimukihulluja? Täältä löytyy yksi sellainen! Mää olen tykännyt muumeista niin kauan kuin jaksan muistaa. Lapsena meillä oli monta videokasetillista itse nauhoitettuja muumijaksoja aika monet osaan edelleenkin lähes ulkoa. Ensimmäisen muumimukini oon saanut jo 90-luvun alussa (nykyään sen arvo onkin jo kolminumeroisissa lukemissa, huh!), mutta keräilyasteelle muumimuki-intoni pääsi vasta omaan kotiin muuttamisen jälkeen. Ensin osteltiin toisillemme uusia mukeja lahjoiksi, ja niin teki moni muukin meille. Nyt ollaankin jo siinä pisteessä, että kaapista löytyy muumimukeja jo yli kaksikymmentä.

Toiveestani saatiin synttäri & nimpparilahjoiksi mun vanhemmilta kaksi kappaletta uusia Muumitalo -mukeja. Ja heti perään kokoelma karttui vielä kahdella muullakin uutuudella, kun saatiin Jonin siskolta lahjaksi uudet Nuuskamuikkus - ja Pikku Myy -mukit. Vitsi, että ilahduin tästäkin lahjasta. Myytä olinkin kotona jo kertonut haikailevani. Mää kun tunnen suurta sielunkumppanuutta pippurisen ja nutturapäisen Pikku Myyn kanssa.

IMG_8458IMG_8461IMG_8453IMG_8454

Täytyy muuten vielä sanoa, että aika valtavat on hintaerot muumimukeissa eri myyntipaikoissa. Iittalan verkkokaupassa tavalliset muumimukit maksavat 19,20€, kun taas Prismasta mukit irtosivat 12,50€ kappalehintaan. Aika ison säästön sai, kun mukit ruokakauppareissulla Prismasta nappasi!

Mitäs te tykkäätte muumimukeista? Pidättekö kamalina ja rahanhukkana (niin kuin joku Äitien sota -ohjelman mainoksessa) vai keräilettekö? Satunnaisesti vai omistautuneesti? Ja mitkä on teidän lempparimukeja?