Mun on jo pitkään pitänyt kirjoitella tän päivän aiheesta - nimittäin maailman parhaasta huulikiillosta. Se on aikamoisella nimihirviöllä varustettu Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Oletteko koskaan testanneet? Jos ette niin suosittelen. Ihan koko sydämestäni ovin vannoa, että en ole koskaan kokeillut toista yhtä täydellistä huulikiiltoa.

Mun suurin inhokkijuttu huulikiilloissa on tahmaisuus - en vaan siedä sitä, että huulikiilto tuntuu tahmealle. Virheostoksia on kyllä tullut vuosien saatossa tehtyä. Aina testailtuani tuumaan, että eihän tämä tahmaa paljoakaan ja ostan. Mutta pienikin tahmaisuus riittää siihen, että kyseinen kiilto jää meikkilaatikon pohjalle pyörimään. Sen vuoksi en oikeastaan ollut enää muutamaan vuoteen käyttänyt huulikiiltoja ollenkaan. Hyvää ei vaan löytynyt. Mutta tämä Clarinsin yksilö ei ole tahmainen - ei hyvällä tahdollakaan! Se tuntuu huulilla oikeastaan huulirasvalle. Ihanan silkkiselle. Paremmalle kuin mikään muu mun testaama kiilto.

Huulikiilto_2Huulikiilto_3

Ja ah tämän tuotteen tuoksu! Se on niiin hyvä ja herkullinen. Okei, jos inhoat sydämesi pohjasta vaniljaa tai toffeeta niin et luultavasti pidä tästä, mutta muuten voin taata, että tykkäät. Tuoksu ei ole voimakas eikä liian ällömakea. Vaan ihan täydellinen sekin. Mulla on selvästi vieläkin kuherruskuukausi tän tuotteen kanssa menossa, kun en meinaa keksiä muuta sanottavaa kuin yltiöpäisiä kehuja. Eipä sillä, jokaisen kehun tämä kyllä ansaitsee. Tämä on muuten virallisesti "huulten muodon parantaja", eli tämän olisi kai tarkoitus jollain tavalla pullistaa tai muuten parantaa huulia, mutta en ole nähnyt enkä tuntenut mitään sellaista. Mun mielestäni tämä on vaan ihan tavallinen huulikiilto - tai no, äärimmäisen hyvä sellainen!

Jos jotain negatiivista haluaa tästä etsiä niin kaksi juttua tulee mieleen. Ensinnäkin hinta - kiiltohan maksaa noin 20 euroa. Aika paljon ainakin mun mittakaavassa. Kuitenkin jos pitää silmät tarkkana voi tätä löytää edullisemminkin. Itse nimittäin ostin toisen omistani, kun Sokoksella oli jotkut kauneuspäivät ja tämä tuote oli tarjouksessa hintanaan noin 13 euroa. Vaikka eipä sillä, jos tätä ei jatkossa tarjoukseen tule, aion kyllä ostaa tätä ihan normaaliin hintaankin. Nimittäin huomattavasti järkevämpää on maksaa kaksi kymppiä tuotteesta jonka aion käyttää loppuun viimeistä tippaa myöten kuin maksaa kymppi vaikkapa Lumenen huulikiillosta, jota käytän loppupeleissä vain tosi harvoin, koska se ei tunnukaan huulilla hyvältä käytössä. Jos olisin huulikiiltohistoriani aikana käyttänyt vain näitä Clarinsin kiiltoja, olisin varmasti loppupeleissä säästänyt rahaa.

Huulikiilto_4

Se toinen pieni miinus tulisi sävyvalikoimasta. Kaikki tarjolla olevat sävyt ovat kyllä tosi ihania, ja voisin ottaa niistä vaikka jokaisen itsellenikin. Mutta toki vielä enemmän ilahduttaisi, jos sävyvalikoima olisi laajempikin. Kaikki nämä sävyt ovat aika vaaleita ja neutraaleita ja kirkas punainen tai fuksiakin voisi olla mun mieleen. Täytyy muuten vielä sanoa, että vaikka nämä munkin omistamat sävyt ovat nimeltään shimmereitä, ei näissä ole yhtään sellaisia isoja kimallehippuja ja mulle se on ehdoton plussa!

Joten jos olet täydellistä, tahmatonta huulikiiltoa vailla - suosittelen! Ja vaikket kammoaisikaan tahmaisuutta yhtä paljon kuin minä - suosittelen silti. Luulenpa, että ihastut!