En tiedä mistä olin saanut päähäni sellaisen ajatuksen, että avioliiton esteettömyystodistus on voimassa vain kolme kuukautta, mutta moni muu tiesi mua paremmin ja neljä kuukauttahan se oikea voimassaoloaika on. Ja sehän tarkoittaa sitä, että me voitaisiin se jo tehdä! ÄÄKS! Hyvin jännittävää!

Esteet

Meinasin kiskaista pienet ylimääräiset jännityspaniikit kun ajattelin myös, että jos me pyydetään avioliiton esteiden tutkintaa, mun pitää myös ilmoittaa samalla sukunimen vaihdosta. Mutta eihän sitä näköjään tarvitsekaan tuossa yhteydessä tehdä. Ilmeisesti nimenilmoituslomake täytetään ja annetaankin vasta vihkijälle ennen vihkimistä. Luulen tosiaan, että me tehdään avioliiton esteiden tutkinta ihan maistraatin kautta, vaikka seurakunnassakin sen voisi tehdä. Mutta monessa paikassa se taitaa vaatia kirkkoherranvirastossa paikan päällä käyntiä, ja en uskalla mennä vannomaan, että päästään Jyväskylässä yhdessä virka-aikaan käymään ihan vähään aikaan... Hyvin, hyvin jännää tämä kaikki silti!

Ja niin oli muuten tän päiväinen polttarikalenterin luukkukin! Sieltä paljaistui käsky valita yksi kaasoista yllätysnumeroon polttareille. Ihan hirveän vaikea tehtävä kun ei tiedä tästä yllätysnumerosta mitään. Osallistunko minäkin siihen vai pääsenkö vaan nauramaan jollkin kaasoista? Ja mitähän ihmettä se on joka tapauksessa? Tällä hetkellä kuitenkin ajattelen, että valkkaan yhden kaasoista tekemään jotain mun kanssa. En vaan todellakaan tiedä, että mitä se on... mutta pohdiskelun päätteeksi sain kuitenkin yhden kaason valittua. Jostain syystä musta tuntuu, että tämä aktiviteetti on jollain tavalla pelottavaa.. tai inhottavaa.. ja ajattelin valita tyypin, jonka uskon parhaiten pitävänsä hermot kylmänä. Varsinkin jos tämä on jotain yhdessä tehtävää niin uskon, että se tulee olemaan mulle tarpeen. Lisäksi tämä tyyppi on hyvä heittäytyjä, ja kestää kovempaakin menoa (kuten pyöriviä tivolilaitteita, haha!). Jos tämä ei ole jotain yhdessä tehtävää vaan joitain kiusaa tälle kyseiselle kaasolle, niin pahoittelen. Oisitte antanut paljastavampia vihjeitä, nih!

IMG_8462 IMG_8463