Moikka taas pienen hiljaisuuden jälkeen! Mulla oli vilpitön tarkoitus päivitellä blogia viikonlopun aikana ja kuvailla materiaaliakin.. vaan kuinkas sitten kävikään? No, tällä kertaa kävi niin, että melko vapaa viikonloppu muuttuikin perjantaina täysin vapaaksi viikonlopuksi. Ja mietittiin, että mitähän me sitten tehtäisiin. Mää ehdotin, että tehdään jotain hassua, johon tuo puoliskoni ehdotti, että lähdetään laivalle. Siinä vaiheessa oltiin autossa matkalla ruokakaupasta kotiin ja Viking Gracen lähtöön oli 45 minuuttia aikaa.

Grace_2Grace_1Grace_3

Joten äkkiä kotiin, äkkiä passit ja muutamat vaihtovaatteet matkaan ja 35 minuuttia ennen laivan lähtöä hypättiin autoon ja hurautettiin kohti satamaa. Siinä vaiheessa ei saanut enää netistä eikä Vikingin myyntipalvelunumerosta tietoa, onko risteilyllä vapaita hyttejä, joten ainoa mahdollisuus oli mennä lähtöselvitystiskille kysymään. Puoli yhdeksältä (25 minuuttia ennen laivan lähtöä) seistiin jonossa ja hetken jonottamisen jälkeen kävi ilmi, että vapaita hyttejä löytyy, joten welcome on board! Hyttiin päästyämme kyllä vähän naureskeltiin, että täälläkö me nyt oikeasti ollaan. Mutta oltiinhan me, joten blogit, kamerat ja muut hömpötykset sai jäädä unholaan, kun tarjoutikin mahdollisuus viettää kahden kesken laatuaikaa ihan koko viikonlopun ajan.

Grace_4

Lauantaina palattuamme kotiin jatkettiin viikonloppua leffaillalla, sunnuntaina kävelyllä, kermavaahtokaakaolla höystetyllä kauppareissulla, kodin siivoamisella, saunomisella, syömisellä ja Suits -maratonilla. Ja olipahan muuten ihan parasta, ihan kaikki! Niin harvassa on ne viikonloput, kun meillä on molemmilla yhtä aikaa vapaa viikonloppu. Siis sellainen, ettei mikään ulkopuolinen velvollisuus määritä yhdenkään aamun tai päivän tai illan tekemisiä, vaan saa valita ihan itse mitä viikonloppuna tekee. Tällä kertaa me valittiin lähteä äkkilähdöllä laivalle. Ja siitä päätöksestä jäi jälkeensä iso kasa hyviä muistoja!