Moikka vaan! Täällä viikonloppu kului vähän flunssapöpön runtelemana, ja sama jatkuu edelleen. Toivottavasti teillä paremmin. Mutta sen pidemmittä löpinöittä mennään vessakorien ihmeelliseen maailmaan. Kuten tosi moni muukin, mekin aiotaan kasata vessakorit. Mun mielestä on huomaavaista koota vessoihin pienet "ensiapupakkaukset", jotta kenenkään juhlat eivät jää pienten vastoinkäymisten vuoksi kesken.. jos suinkin mahdollista on näillä pienillä apuvälineillä päivä tai ainakin mieli pelastaa.

Nyt kaipaisin vähän uusia silmiä näitä listoja katselemaan. Mille näyttää? Mitä mun vessakorilistoista vielä puuttuu? Mitä te olette koreihinne laittaneet tai laittamassa?

Naisten vessoihin

- Spray-dödö 
- Laastaria
- Rakkolaastaria
- Buranaa
- Panadolia
- Nivea soft -tuubi
- Huulirasvaa
- Sukkiksia (mustia & ihonvärisiä)
- Siteitä / tampooneita
- Pieni hiuslakka
- Hammastikkuja
- Neulaa & lankaa

Miesten vessoihin

- Spray-dödö
- Laastaria
- Rakkolaastaria
- Buranaa
- Panadolia
- Nivea soft -tuubi
- Huulirasvaa
- Hiusvahaa
- Pieni hiuslakka
- Hammastikkuja
- Neulaa & lankaa

Mitähän vielä? Jotenkin miesten vessakoria oli erityisen vaikea miettiä. Ja hei - mites toi dödön tyyppi.. ajattelin, että suihkutettava olisi kaikista hygienisin monille käyttäjille, mutta hmm.. sottaakohan se liikaa, jos sitä suihkii juhlamekko päällä?

Heittäkäähän ajatuksia tai kokemuksia.. ja niin, kenties pienet piilopullot sujautetaan myös mukaan. Tai sitten pelkkä "takakontti" riittää, tästä ei ole vielä täytyyä varmuutta.. mutta tokihan esim. Minttu menisi hyvin samalla myös suuvedestä, heh!

Hups, meinasi unohtua, että tänään piti vielä laittaa perinteiset polttarikalenterikuvatkin. Tänään oli kerrankin uskoakseni helppo vihje. Hetken tuota tekstiä lukiessani ajattelin, että ihan oikeasti sekö mun maaginen polttariaktiviteetti on, että mennään ratsastamaan mekaanisella rodeohärällä ja missä ihmeessä sellaisia edes tässä maassa on?! Mutta sitten huomasin, että sehän on ihan selvästi perinteinen arvoitus ja helppo sellainen! Saunan kiuashan tuo on, eikö vaan? Jes, kerrankin selkeä vihje!

IMG_8132