Vessakorit + polttarikalenteri

Moikka vaan! Täällä viikonloppu kului vähän flunssapöpön runtelemana, ja sama jatkuu edelleen. Toivottavasti teillä paremmin. Mutta sen pidemmittä löpinöittä mennään vessakorien ihmeelliseen maailmaan. Kuten tosi moni muukin, mekin aiotaan kasata vessakorit. Mun mielestä on huomaavaista koota vessoihin pienet "ensiapupakkaukset", jotta kenenkään juhlat eivät jää pienten vastoinkäymisten vuoksi kesken.. jos suinkin mahdollista on näillä pienillä apuvälineillä päivä tai ainakin mieli pelastaa.

Nyt kaipaisin vähän uusia silmiä näitä listoja katselemaan. Mille näyttää? Mitä mun vessakorilistoista vielä puuttuu? Mitä te olette koreihinne laittaneet tai laittamassa?

Naisten vessoihin

- Spray-dödö 
- Laastaria
- Rakkolaastaria
- Buranaa
- Panadolia
- Nivea soft -tuubi
- Huulirasvaa
- Sukkiksia (mustia & ihonvärisiä)
- Siteitä / tampooneita
- Pieni hiuslakka
- Hammastikkuja
- Neulaa & lankaa

Miesten vessoihin

- Spray-dödö
- Laastaria
- Rakkolaastaria
- Buranaa
- Panadolia
- Nivea soft -tuubi
- Huulirasvaa
- Hiusvahaa
- Pieni hiuslakka
- Hammastikkuja
- Neulaa & lankaa

Mitähän vielä? Jotenkin miesten vessakoria oli erityisen vaikea miettiä. Ja hei - mites toi dödön tyyppi.. ajattelin, että suihkutettava olisi kaikista hygienisin monille käyttäjille, mutta hmm.. sottaakohan se liikaa, jos sitä suihkii juhlamekko päällä?

Heittäkäähän ajatuksia tai kokemuksia.. ja niin, kenties pienet piilopullot sujautetaan myös mukaan. Tai sitten pelkkä "takakontti" riittää, tästä ei ole vielä täytyyä varmuutta.. mutta tokihan esim. Minttu menisi hyvin samalla myös suuvedestä, heh!

Hups, meinasi unohtua, että tänään piti vielä laittaa perinteiset polttarikalenterikuvatkin. Tänään oli kerrankin uskoakseni helppo vihje. Hetken tuota tekstiä lukiessani ajattelin, että ihan oikeasti sekö mun maaginen polttariaktiviteetti on, että mennään ratsastamaan mekaanisella rodeohärällä ja missä ihmeessä sellaisia edes tässä maassa on?! Mutta sitten huomasin, että sehän on ihan selvästi perinteinen arvoitus ja helppo sellainen! Saunan kiuashan tuo on, eikö vaan? Jes, kerrankin selkeä vihje!

IMG_8132

10 Kommenttia

 1. Naisten koriin voisi ainakin lisätä hiuspinnejä, kenties myös kuivashampoota ja vapulappuja meikin korjailuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinnejä todellakin ainakin! :) Itse mietin kanssa meikin korjailuun puuteripaperia, mutta tuumasin, että se ei kyllä ehkä ole minun vastuullani.. niit joutuisi hankkimaan ihan hirveästi, jos jokainen naisvieras haluaisikin sipaista vaikka muutaman kerran.. mutta joo, ehkäpä jotain pumpulipuikkojakin voisi ainakin hankkia :) Kiitos Anne-Mari!

   Poista
 2. Mulla oli tohon vielä kynsiviila (tai leikkuri/saksetkin käy), hiuspinnejä, kampa, pumpulipuikkoja ja kosteuspyyhkeitä. Kaaso ehdotti myös kynsilakkaa sukkahousujen silmäpaon pysäyttämiseen, mutta en jaksanut sitten hankkia. Hiuslakka oli meillä hajutonta, koska Herbinan sellaista löytyi ihan perusmarketistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, kiitos! Kynsiviila todellakin ja pinnit Anne-Marikin oli bongannut! :) Se Herbinan hajuton on pitkään ollut mun "markettisuosikki", joten todellkin sitä :) Ja hei - mää olin ihan varma, että olin laittanut kirkasta kynsilakkaa, mutta näköjään en.. olin nimittäin jo valinnut merkinkin - Lumene Natural Code sarjasta löytyy pieniä ja edullisia lakkapulloja :)

   Poista
 3. Rennietä tai muuta närästyslääkettä! Ja lisäksi kaikki kosmetiikka tuoksuttomana, niin kuin tuo Herbinan hiuslakka. :) Miehetkin varmasti arvostaisivat kampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rennie voisi kyllä olla tosiaan paikallaan! Täytyy vähän katsastaa tuoksuttomien dödöjen valikoimaa, en osaa yhtään sanoa mitä niissä on tarjolla :) Mutta täytyy kyllä katsella, koska tuoksuherkällä voi olla muutenkin jo häiden hajuvesihöyryissä kestämistä.. onneksi häävieraissa ei ketään oikeasti hajusteherkkää taida olla!

   Poista
 4. Jossain häissä vessakorista löytyi myös mynthon-aski ja kondomeita! :) Nuo hiuspinnitkin on kyllä aika must ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin vähän jotain hengityksen raikastamiseen.. esim. purkkaa! Mutta ajattelin, että sitä voisi laittaa herkkubuffan yhteyteen. Hiuspinnit tosiaan on, en tiedä miksen niitä hoksannut itse :) Mutta kondomeita.. hmm.. taidan olla sitä mieltä, että jos joku haluaa rakkauden tekoja tehdä niin tuokoot itse omat suojansa :D

   Poista
 5. Kaikki yllä olevat on hyviä ehdotuksia. Tuo puuteripaperi osoittautui siskoni häissä melkein kaikkein käytetyimmäksi: oli kiva käydä putsaamassa kiilto naamalta ennen kuvauksia ym. Myös miehet käytti näitä. Puuteripaperivihkoja sai ainakin ennen Body Shopista tosi halvalla ja pari vihkosta vessakoriin riittää oikein hyvin. Myös Seppälästä saattaisi löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, ehkäpä sitä puuteripaperia pitää sitten tosiaan hankkia. Pikainen Googlailu paljasti, että BodyShopista ei enää puuteripaperia saa, mutta sokokselta pitäisi löytyä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!