IMG_8120IMG_8117

Niinhän siinä tietysti kävi.. että aloitin viime maanantaista ulkoliikuntaprojektini ja nyt koko homma on jo tyssännyt hetkeksi. Ei siksi ettei innostaisi tai huvittaisi lähteä vaan siksi, että kipeänähän sitä ollaan. Mene ja tiedä vaikuttiko asiaan se, että kaikki viime viikon lenkit tuli tehtyä tietenkin sateessa (nyt sitä aurinkoa sitten piisaisi!).

Oon kyllä ollut jo ikuisuuden pikkaisen kipeä. Kurkkukipua silloin tällöin ja tukkoisuutta aamuisin. Vieläkään ei kunnon kuumetta ole näkynyt, mutta siinä lämmön rajoilla kitkutellaan ja kurkkukipu, yskä ja tukkoisuus on niin pahoja ettei urheilemaan ole asiaa. Buu. Nyt se kuume tänne ja heti niin kuolisivat pöpöt kertaheitolla.

Joten täällä sitä pötkötellään viltin alla yöppäreissä, juodaan teetä ja lueskellaan Aku Ankkaa.. Kuten flunssaan kuuluu, vuorotellen on kylmä ja vuorotellen kuuma. Silloin kun varpaat on jäässä maailman paras juttu on kaurasukat. Tollaiset isot ja pehmeät töppöset, joitten pohjissa on taskut jonne saa sujautettua tollaiset jyvillä täytetyt tyynyt. Ne voi nakata mikroon lämpiämään ja sitten sujauttaa tossujen pohjaan - kyllä muuten pysyy varpaat lämpiminä! Oon saanut nämä poikaystävältä lahjaksi joskus vuosia sitten.. muistaakseni löytyivät ihan Prismasta, sieltä saunatarvikkeiden joukosta, jos jotakuta kiinnostaa.

IMG_8111IMG_8112IMG_8115

Mutta tosiaan niistä viime viikon ulkolenkeistä - olin niin innoissani raittiin ilman liikunnasta, että hoidin lenkkikiintiön täyteen heti alkuviikosta. Tällä tavalla viime viikon liikunnat menivät:

Ma - 35 min lenkki, 25 min keskivartalojumppa, 30 min venyttely
Ti - 1h kävelylenkki, 25 min jalkajumppa, 30 min venyttely
Ke - 1,5h kävelylenkki
To - "lepopäivä" eli päiväreissu Jyväskylään (hyötyliikuntakävelyä noin tunti)
Pe - 15 min sisäpyöräilyä, 45 min BodyVive -tunti, 1h venyttelyä
La & Su - saikkupäiviä
Heia_2
Eli eipä tehnyt tiukkaa saada kolmea tuntia ulkoliikuntaa mahdutettua viikkoon. Niiden lisäksi joukkoon mahtui vielä kolme vapaa-/sairaspäivää ja yksi kokonaan sisäjumppapäiväkin. Kunhan tämä flunssa tästä paranee niin jatkan kyllä samalla linjalla. Vaikka jokaisella lenkillä satoi vettä/räntää oli se vaan ihanan raikastavaa painella menemään ulkona eikä tunkkaisella kuntosalilla koneellisen ilmanvaihdon alla!