Same Love

Sunnuntaifiilistelyksi halusin tulla jakamaan teille Macklemoren & Ryan Lewisin biisin Same love. Minä olen hyvin avoimesti rakkauden suuri fani ja puolustan kaikkien oikeutta siihen. Siksipä tämä biisi herkistää mut joka ikisellä kuuntelukerralla. Kuunnelkaa, fiilistelkää ja rakastakaa tasapuolisesti. Kivaa sunnuntaita kaikille!"A world so hateful, some would rather die than be who they are
And a certificate on paper
Isn't gonna solve it all, but it's a damn good place to start
No law's gonna change us
We have to change us. Whatever God you believe in
We come from the same one
Strip away the fear
Underneath it's all the same love"

6 Kommenttia

 1. Kaunis tarina! Jokainen ihminen on rakastamisen arvoinen ja toivottavasti löytää ihmisen, ketä rakastaa ja keneltä saa vastarakkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tismalleen samaa mieltä äiti! :) Ja kun itse on sen löytänyt niin tuntuu erityisen kauhealta, ettei kaikilla olisi samoja oikeuksia kuin meillä. Tai se, että laki sallii tasavertaisuuden, mutta kaikki ihmiset ei...

   Poista
  2. Niin, laki jo sinällään on ok, mutta ei se vielä riitä ... paljon on vielä ihmisillä ennakkoluuloja tms. Toivotaan, että aika auttaa; taaksepäinkin jos ajattelee, muutamassa kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon. Vaikka eipä se just nyt ihmisten sydämissä helpota!

   Poista
  3. Tottakai, just niin, että laki on jo mahtava juttu. Mutta niin kuin tossa biisissäkin sanotaan (tossa kohdassa jonka tohon nostinkin), että virallinen paperi on erittäin hyvä alku, mutta meidän itsemme pitää olla se muutos, eikä pelkän lain :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä lemppareideni joukossa myös! Varmaan soi häissämmekin jos vain saan pitää pääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Meillä on tekeillä fiilistelybiisilista hääaamuna kuunneltavaksi ja tämä sopisi ihan mahtavasti sillekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!