RBMA_1RBMA_2RBMA_3RBMA_7

Mainitsin päätyneeni lauantaina Kuusisto linnanraunioiden lisäksi toiseenkin uuteen paikkaan. Nimittäin Kaarinassa kuvailun jälkeen käytiin pikaisesti vetämässä kotona ruokaa napaan ja suunnattiin Turun Klubille viettämään iltaa Red Bull Music Academy -sessioon. Olin kieltämättä kuin kala kuivalla maalla, kun kuuntelin Stiletti-Anan tarinoita musiikkiurastaan. Session lopuksi kyseinen herra vielä loi studiostaan tuomillaan välineillä biisin. Vaikka mua ei minään elektromusan fanina tunnetakaan, oli koko tapahtuma aikas viihdyttävä. Varsinaisen session jälkeen päästiin vielä näkemään, kun lavalle nousi ensin Biniyam ja sitten Noah Kin.

Kuten sanottua, olin poissa omalta Robinin sävyttämältä mukavuusalueeltani, mutta se tekee kyllä jokaiselle välillä hyvää. Oli nimittäin älyttömän hauskaa, punaisen härän mehu virtasi ja myöhään meni. Voisin todellakin lähteä uudestaankin!

RBMA_4RBMA_5RBMA_6

Ja hei - pakko vielä sanoa, että jos sinä olet tai tunnet jonkun, joka on musiikkitaivaan tuleva tähti, niin hakemusta vaan vetämään Red Bull Music Academyyn - siellä tarjotaan nuorille tekijöille mahdollisuuksia oppia uutta ja verkostoitua kansainvälisten kollegoiden kanssa. Kukapa olisi tiennyt, että energiajuomajätti järjestää tällaistakin toimintaa?