Ei, en voi olla käyttämättä otsikossa Caps Lockia. Oon niin jännityksissäni/ täpinöissäni/ innoissani/ kauhuissani/ mitävielä! Sain nimittäin tiistaina (Menikö oikein? Luulin kyseisenä päivänä, että on lauantai...) käteeni nimittäin jotain hyvin piinaavan jännitävää. Kahden kaason seurassa mun käteeni nimittäin ojennettiin POLTTARIKALENTERI! Iiiiks!

Polttarikalenteri_1

Mukana sain kirjeen, jossa oli ohjeet kalenterin käyttöön. Yksi luukku jokaiselle maanantaille häihin asti. Ja koska mut tunnetaan liian hyvin, sain myös ohjeen todistaa joka maanantai, että muut luukut on edelleen kiinni. Höh, minäkö muka avaisin etukäteen? Pois se minusta! Koska en ehkä halua harjoittaa Facebook -spämmäystä, on blogissa luvassa joka maanantai todisteita siitä, että olen ollut kiltti tyttö ja avannut vaan sen luukun, mikä pitikin. Ja mikäli muutkin luukut on yhtä epämääräisiä kuin ensimmäinen, olisi maanantaisin luvassa myös spekulointia siitä, mitä nämä vihjeet tarkoittaa.

Ensimmäisestä luukusta löytyi kompassi.. ylösalaisin. Ilmeisesti vahingossa, päätellen siitä, että kaksi kolmesta kaasosta reagoi asiaan lauseella "Ai, menikö se ylösalaisin?"... vaikka sitten yrittivät kovasti pelastaa tilannetta sanomalla, että siinäpähän mietin oliko se vahingossa vai tahallaan ja mitä se sitten tarkoittaa. Tällä hetkellä oletan, että tämä tarkoitaa joko jonkin sortin polttarisuunnistusta (oonhan mää kuitenkin koulujenvälinen suunnistusmestari viitosluokalta) TAI sitä, että suuntaan reissuun polttareita varten.. Rooma kävisi kohteeksi oikein hyvin, kiitos!

Miten te tulkitsisitte asian?

Polttarikalenteri_2 Polttarikalenteri_3

Ps. Kaasoseni - loin Polttarikalenteri -tunnisteen, joten merkkailen sillä tänne blogiin kaikki postaukset, joissa on todistekuvia! Löytyy täältä - KLIK.

Pps. Vaikka oon ihan aikuisten oikeasti tästä ihan super innoissani, niin miten tää tuntuu vähän myös jonkin asteiselle henkiselle väkivallalle? Tahtoo avata jo kaikki ja saada selkeitä vihjeitä tulevasta, eikä mitään huijauksia! Nih!