POLTTARIKALENTERI!

Ei, en voi olla käyttämättä otsikossa Caps Lockia. Oon niin jännityksissäni/ täpinöissäni/ innoissani/ kauhuissani/ mitävielä! Sain nimittäin tiistaina (Menikö oikein? Luulin kyseisenä päivänä, että on lauantai...) käteeni nimittäin jotain hyvin piinaavan jännitävää. Kahden kaason seurassa mun käteeni nimittäin ojennettiin POLTTARIKALENTERI! Iiiiks!

Polttarikalenteri_1

Mukana sain kirjeen, jossa oli ohjeet kalenterin käyttöön. Yksi luukku jokaiselle maanantaille häihin asti. Ja koska mut tunnetaan liian hyvin, sain myös ohjeen todistaa joka maanantai, että muut luukut on edelleen kiinni. Höh, minäkö muka avaisin etukäteen? Pois se minusta! Koska en ehkä halua harjoittaa Facebook -spämmäystä, on blogissa luvassa joka maanantai todisteita siitä, että olen ollut kiltti tyttö ja avannut vaan sen luukun, mikä pitikin. Ja mikäli muutkin luukut on yhtä epämääräisiä kuin ensimmäinen, olisi maanantaisin luvassa myös spekulointia siitä, mitä nämä vihjeet tarkoittaa.

Ensimmäisestä luukusta löytyi kompassi.. ylösalaisin. Ilmeisesti vahingossa, päätellen siitä, että kaksi kolmesta kaasosta reagoi asiaan lauseella "Ai, menikö se ylösalaisin?"... vaikka sitten yrittivät kovasti pelastaa tilannetta sanomalla, että siinäpähän mietin oliko se vahingossa vai tahallaan ja mitä se sitten tarkoittaa. Tällä hetkellä oletan, että tämä tarkoitaa joko jonkin sortin polttarisuunnistusta (oonhan mää kuitenkin koulujenvälinen suunnistusmestari viitosluokalta) TAI sitä, että suuntaan reissuun polttareita varten.. Rooma kävisi kohteeksi oikein hyvin, kiitos!

Miten te tulkitsisitte asian?

Polttarikalenteri_2 Polttarikalenteri_3

Ps. Kaasoseni - loin Polttarikalenteri -tunnisteen, joten merkkailen sillä tänne blogiin kaikki postaukset, joissa on todistekuvia! Löytyy täältä - KLIK.

Pps. Vaikka oon ihan aikuisten oikeasti tästä ihan super innoissani, niin miten tää tuntuu vähän myös jonkin asteiselle henkiselle väkivallalle? Tahtoo avata jo kaikki ja saada selkeitä vihjeitä tulevasta, eikä mitään huijauksia! Nih!

20 Kommenttia

 1. Huikea!! Ite en kyllä pysyis pöksyissäni, varmaan tunkisin johonki läpivalaisuun koko kalenterin! :'D Kivaa ja jännää päästä sun kanssa seurailemaan mitä luukuista löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Valehtelisin, jos väittäisin, ettei mieleni tekis repiä kaikkia luukkuja nyt auki ja liimata sit takas kiinni todisteeksi :D Kaikki mun tahdonvoima tähän vaaditaan, mutta ei auta kun malttaa!

   Poista
 2. Oiii ihanan kutkuttavaa! Loistoidea kaasoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä! En tiedä mistä ne on näin kivan idean keksineet! :)

   Poista
 3. Tässä on polttarijännitystä mun makuun! (: Tosi ihana idea sun kaasoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana idea ja ihan mieletöntä panostusta, mutta meinaa olla vähän liikaa jännitystä mun makuun! :D

   Poista
 4. Aivan mielettömän hieno idea! Siinäpä sulla on sitten ihmeteltävää ja meillä lukijoilla myös. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :) Ja niinpä, onneksi on blogi, josta saa haettua vähän tulkinta-apua! :D

   Poista
 5. Hui apua miten jännittävä! :D Itellä kans olis varmaan aikamoisia vaikeuksia pitää sormet kurissa ja kaukana tuollaisesta. Mahtava idea kaasoilta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! :D Ihan mahtava idea, mutta kyllä tämä vähän itsehillintää vaatii!

   Poista
 6. Hauska ja jännittävä seurata kalenteriasi! Ja sitä, osuuko mikään ennakkoaavistuksistasi oikeaan... Rooma, joo, missä päin se olikaan? Etelässäkö? Itsehillintää on hyvä harjoitella, sillä kokemuksesta voi sanoa, että kyllä sitäkin avioliitossa tarvitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joni voi hoitaa mun puolesta meidän avioliitossa kaiken itsehillinnän :D En todellakaan meinaa malttaa tällaisissa asioissa odottaa... ja eikös se etelässä ole.. ja muuan kaaso A:han sanoi, että ylösalaisuus tarkoittaa sitä, että suunta on etelään!

   Poista
 7. Mulle tuli kompassista mieleen vaan Jyväskylän kompassi. Ja se perinteinen kortsujen myyminen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli Jyväskylän kompassi mieleen silloin kun avasin toisen luukun ja katsoin vielä tätä. En todellakaan tiedä miksei se ollut tullut mulle aikaisemmin mieleen :D Mutta tuota kyseistä aktiviteettiä siellä ei tulla kyllä harrastamaan, siitä oon varma :D

   Poista
 8. Huiiii kuinka jännää! :) Aivan järisyttävän mahtava idea kaasoiltasi! Nostan hattua :) Koitahan pysyä pöksyissäsi jännityksestä huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Hyvin jännittävää, mutta hyvin mahtavaa! :D Kiitos, yritän parhaani! :D

   Poista
 9. Aivan huikee idea, voi mitkä kaasot! Kaasona itsekkin suunnittelen polttari juttuja ja tää on kyl ihan uniikki. Harmi vaan että meidän morsianhan ei pitäis näppejään erossa, sen yllättäminen tai siltä jokin salassa pito ei kerta kaikkiaan vaan ole mahdollista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin! :) Oon itsekin tästä niin innoissani :)

   Ja uskaltaisin kyllä väittää, että mun kaasot ajattelee musta ihan samoin.. mutta jostain sitä itsehillintää vaan on löytynyt, etten ole kurkkinut, vaikka viimeksi tänään sanoin miehelleni, että tekisi kyllä ihan hulluna mieli avata luukut ja liimata sitten takas kiinni :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!