Häävuosi

Niin vaan pääsi meillekin käymään samoin kuin niin monelle muullekin parille kävi viikko sitten - häävuosi pyörähti käyntiin. Ensinnäkin jeeeeeee ja toisekseen huiii! Miten se on jo täällä? Miten meidän häihin voi olla enää puoli vuotta? Ja milloinkohan mää ajattelin hoitaa kaikki loput hääasiat, jos aika jatkaa juoksemistaan samaan tahtiin. Nyt pitää taas tsempata, koska oikeastaan mitään uutta ei ole tapahtunut sitten juomanhakureissun.

2015

Ja mun piti mukamas olla hirveän hvyissä ajoin liikkeellä. Kaasojen mekkojen piti olla valmiit ja vaikka sun mitä muuta. Arvatkaa onko? Tai edes aloitttu... koska liukuvärjääminen kotioloissa onnistuneesti montaa mekkoa varten ei oo ihan mikään helpoin nakki. Mutta tässäkin asiassa pätee kai samat säännöt kuin niin monessa muussakin asiassa - nyt on vaan tartuttava härkää sarvista. Ihan sama meneekö se niin kuin alun perin oli suunniteltu. Pääasia, että tapahtuu jotain.

Pieni paniikki alkaa kyllä pikkuhiljaa hiipiä munkin mahan pohjalle. Milläs fiiliksillä muut on ottaneet vastaan alkaneen vuoden? Ootteko painaneet paniikkinappulaa vai myhäilleet tyytyväisenä valmiiden suunnitelmien keskellä? Viime kesän morsmaikut nauranevat partaansa kun omat stressit on ohi ja saatte tyytyväisinä rouvina seurailla meidän muiden panikointia!

Tässä vahingossa pidetyn joulutauon aikana on muuten liittynyt joukkoon sen verran uusia lukijoita, että bloggerinkin seuraajamäärä on ylittänyt sadan merkkipaalun. Ihan mahtavaa ja tervetuloa matkaan!

10 Kommenttia

 1. Mulla oli yhtä järjetöntä tuskailua koko joulukuu ja häät eivät kiinnostaneet tippaakaan. Sitten joululomalla otettiin vain sitä härkää sarvista ja ruvettiin asioita hoitamaan yksi kerrallaan. Nyt on saatu tehtävälistalle monen monta ruksia sekä tuhat ja yksi pakettia on matkalla meille! :D Heti tuli paljon innostuneempi ja seesteisempi olo kun vain teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meidänkin pitäisi tehdä kun nyt on joululomaillut rauhassa niin ei muuta kuin hommiin vaan takas. Ihana kuulla noin rohkaisevia kokemuksia... tota seesteisyyttä metsästämään siis itsekin! :)

   Poista
 2. Ihanaa häävuotta teille! Tuo tähtisadetikkukuva on magee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Vuosilukukuvasta on tullut jo perinne meille, joka vuosi sellainen on napsaistava!

   Poista
 3. Tosi hieno tuo vuosilukukuva! Määki haluun ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitti! Se on meidän vakiojuttu jo :D se on tosi helppoakin.. tähtisädetikkuja ja kahden sekunnin valotusaika vaan.. ja vähän koordinaatiokykyä, jotta osaa piirtää numeroita peilikuvana :D

   Poista
 4. Ihana kuva! Meidän häät on marraskuussa, niin ajateltiin jotain vastaavaa tähtisädetikku + pitkä valotusaika -ideaa hääkuviin. Silloin pitäis olla pimeää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtisädetikut on niiin ihania! Eiköhän marraskuussa jo iltaa kohti pimene, että saatte upeat kuvat otettua :)

   Poista
 5. Toi vitonen varsinkin on kovin onnistuneen näköinen 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kyllä se tuo kakkonen on, joka tässä liian matalaksi jäi :'(

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!