Niin vaan pääsi meillekin käymään samoin kuin niin monelle muullekin parille kävi viikko sitten - häävuosi pyörähti käyntiin. Ensinnäkin jeeeeeee ja toisekseen huiii! Miten se on jo täällä? Miten meidän häihin voi olla enää puoli vuotta? Ja milloinkohan mää ajattelin hoitaa kaikki loput hääasiat, jos aika jatkaa juoksemistaan samaan tahtiin. Nyt pitää taas tsempata, koska oikeastaan mitään uutta ei ole tapahtunut sitten juomanhakureissun.

2015

Ja mun piti mukamas olla hirveän hvyissä ajoin liikkeellä. Kaasojen mekkojen piti olla valmiit ja vaikka sun mitä muuta. Arvatkaa onko? Tai edes aloitttu... koska liukuvärjääminen kotioloissa onnistuneesti montaa mekkoa varten ei oo ihan mikään helpoin nakki. Mutta tässäkin asiassa pätee kai samat säännöt kuin niin monessa muussakin asiassa - nyt on vaan tartuttava härkää sarvista. Ihan sama meneekö se niin kuin alun perin oli suunniteltu. Pääasia, että tapahtuu jotain.

Pieni paniikki alkaa kyllä pikkuhiljaa hiipiä munkin mahan pohjalle. Milläs fiiliksillä muut on ottaneet vastaan alkaneen vuoden? Ootteko painaneet paniikkinappulaa vai myhäilleet tyytyväisenä valmiiden suunnitelmien keskellä? Viime kesän morsmaikut nauranevat partaansa kun omat stressit on ohi ja saatte tyytyväisinä rouvina seurailla meidän muiden panikointia!

Tässä vahingossa pidetyn joulutauon aikana on muuten liittynyt joukkoon sen verran uusia lukijoita, että bloggerinkin seuraajamäärä on ylittänyt sadan merkkipaalun. Ihan mahtavaa ja tervetuloa matkaan!