Huh, aika on taas kulunut niin nopeasti, että jouluaattoon on enää tasan kaksi viikkoa. Enää ei välttämättä ole se oikea aika postailla joululahjatoiveista, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. tiedän kyllä, että joillain tonttusilla on vielä hommat kesken. Joululahjatoiveista puhuminen on oikeastaan vähän harhaanjohtavaa, koska enhän mää oikeasti toivo saavani mitään. Pärjäisin oikein hyvin ilman ainuttakaan joululahjaa. Tiedän kuitenkin läheisten jotain hankkivan, kuten itsekin haluan heille hankkia. Koska lahjojen antaminen on kivaa!

Joulu
1 - 2 - 3 - 4 - 5 

Tähän on listattu sellaisia juttuja, joita voisin itsekin itselleni ostaa. Mutta kuitenkin sellaisia juttuja, joita en ihan oikeasti tarvitsisi, vaan ilmankin pärjäisin. Hyvällä tahdollakaan en voi väittää tarvitsevani yhtään uutta huulirasvaa, mutta tuo Evolution of Smooth -setti (1.) on kyllä kaikessa turhuudessaankin aivan ihana. Koskaan ei voi olla liikaa herkullisen tuoksuisia, ihania huulirasvoja! Tuo kolmen setti on myynnissä Kicks -liikkeissä ja nuo tuoksut kuulostavat niin herkullisille (appelsiininkukka, mansikka-kiivi ja greippi), että taidan käydä nappaamassa tämän itse, jos ei tontut aio.

Cailap by Mariela Sarkima -sarjan Like a Pro Face -sivellinsetti (2.) olisi myös mahtava lahja mulle, sillä yritän tässä parhaillaan pikkuhiljaa uusia meikkisiveltimiäni vähän laadukkampiin. Juurikin tämä kolmen setti olisi se, mitä kaipaisin. Meikkivoide-, poskipuna-  ja varjostussivellin muodostavat riittävän kolmikon kasvoja varten. Jos tontut haluavat toimittaa pehmeitä paketteja, niin erityisen mieluisa olisi tuo H&M:n hupparimekko (3.). Rennoissa vaatteissa tulee muutenkin vietettyä paljon aikaa, joten käyttöä olisi vaatteelle, joka on kivan näköinen, mutta yhtä mukava kuin pyjama. 

Kotipuolelta toiveissa on Iittalan Taika -sarjan posliinilusikat (4.). Näitä itseasiasssa toivoin äiti- ja isitontuilta, ja tiedänkin, että nämä taitavat jouluna paketista kuoriutua. Olin nimittäin itse tonttujen assistenttina Prismassa mukana, jotta konttiin päätyivät varmasti ne oikeat lusikat. Ja koska joka joulu paketeista on tainnut löytyä myös jotain luettavaa, on tänäkin vuonna toiveissa Donna Leonin dekkarit. Ainoa suomeksi käännetty, joka multa on lukematta mun ehdottomasta suosikista - Guido Brunetti -sarjasta on tuo kuvassa näkyvä Pedon palkka (5.). Sen lisäksi Leon on kirjoittanut vielä kaksi uudempaakin Brunetti -dekkaria, mutta niitä ei ole vielä käännetty suomeksi. Eipä sekään kyllä mua haittaa, voisin hyvin lukea ne englanniksikin.

Joulu2
- 6 -

Viimeisenä vielä jokeritoive - siis sellainen mitä tiedän etten missään nimessä tule saamaan. Rebecca Minkoffin Mini Mac -laukku (6.). Fuksian värisenä tietenkin. Tämä on ollut jo niiiin pitkään mun haavelistalla. Varmaan kerran viikossa käyn sydän hakaten Luisaviaroma -verkkokaupassa katsomassa, vieläkö niitä on siellä jäljellä. Vielä on ollut, mutta jos totta puhutaan niin laukkuhaave ei ole tullut yhtään sen realistisemmaksi kuin aiemminkaan. En vaan millään ole keksinyt oikeutusta käyttää paria satasta laukkuun, kun olisi vähän tärkeämpiäkin säästökohteita. No, jospa sitä olisi jäljellä vielä vuoden päästä, niin sitten voidaan katsoa uudelleen. Saahan sitä haaveilla vai mitä?