Tallinna_asu_1

Moikkamoi, täällä ollaan taas! Puolitoista kuukautta blogihiljaisuutta takana tämän blogin puolella, mutta onneksi blogin kirjoittaminen on sellainen harrastus joka aina odottaa tekijäänsä. Tänne tulee kirjoiteltua silloin, kun huvittaa ja on aikaa ja toisinaan on hiljaisempaa. Syyshiljaisuus tuntuu olevan blogimaailmassa enemmän sääntö kuin poikkeus, joten mitäpä sitä liikaa murehtimaan.

Viime viikonlopun Tallinnan reissulla tuli kuitenkin taas tartuttua härkää sarvista ja napsaistua muutamat valokuvat blogia ajatellen, ihan mahtavaa. Heti ensimmäisenä jakoon pääsee nämä kuvat ensimmäisen päivän matkustusasusta. Mulla mukavuus on aina tärkein kriteeri matkustusvaatteita valitessa. Pois minusta "matkusta aina tyylikkäänä" -mantrat. Matkustan oikein hyvillä mielin vaikka kolitsihousuissa, jos en mitään nättiä mutta mukavaa keksi.

Tallinna_asu_2Tallinna_asu_3

Tällä kertaa onneksi kuitenkin jotain sellaista osui kaapista silmiini. Muotiniekkojen kauhu - tunika ja leggingsit yhdistelmä nimittäin. Vilan raitatunika on ihan mun suosikkivaate ulkonäkönsä puolesta. Ainoa mikä siinä harmittaa, on laatu. Kangas on nimittäin suhteellisen vähästä käytöstä huolimatta nyppyyntynyt jo valitettavan paljon. Ei vielä kokonaan, mutta esimerkiksi kainaloista kyllä. Ja muistakin paikoista, joihin on kohdistunut jotain ärsytystä.. kuten laukun hihnaa tai vastaavaa. Se on sääli, sillä unelmanpehmeä ja paksu trikoo on ollut päällä ihanaa ja ehdottomasti yksi tunikan parhaita puolia.

Tallinna_asu_4Tallinna_asu_5

Blogin hiljaiselon aikana kuvioihin on muuten palannut myös otsis! Ihan omien kätösteni tuotos se on ja tykkään siitä kovin. Ei se valitettavasti onnistu väsynyttä naamaa kokonaan piilottamaan, mutta osittain edes. Heh, positiivista sentään sekin.

Mutta mitäs tykkäätte raita-asusta? Tai otsiksesta? Tai blogihiljaisuuden päättymisestä? Kuten aina, kommenttia saa jättää ja ne mua kovasti ilahduttavat!