IMG_6124

Ihmeiden aika ei ole ohi. Tässä ne nimittäin nyt on.. meidän Save the Date -kortit, joiden piti alunperin lähteä postiin lokakuun aikana. Sitten ne piti tilata marraskuun ekalla viikolla. Ja sitten heitin kirveen kaivoon ja totesin, että lähtekööt tammikuussa, koska joulukuussa en niitä halua lähettää. Ja sitten toissa viikon perjantaina Joni luki minun kirjoittaneen blogiin noin ja sisuuntui ja pistettiinkin tilaus vetämään samana päivänä. Todettiin, että jos saadaan ne lähtemään vielä viime viikon aikana niin se on ihan siedettävää.

Toissa perjantaina tosiaan ensin soitettiin ja sitten laitettiin tilaus menemään Paraisilla sijaitsevaan Painonappiin. Maanantaina saatiin sähköpostiin vedos digitaalisessa muodossa.. no, jos totta puhutaan niin eihän siinä ollut oikeastaan mitään muuta kuin ne meidän sinne lähettämät kuvat. Ne kun oltiin itse jo sellaisenaan tehty valmiiksi. Tilattiin siis 50kpl postikortteja, joissa on oma kuva molemmilla puolilla. Koska se on tosiaan kuin mikä tahansa postikortti, niin etupuoli on hieman kiiltävä ja taustapuoli mattaisempi.

IMG_6127

Save the Date -korttien taustapuolen teksti pidettiin hyvin simppelinä. Koska Save the Date -kortit eivät välttämättä ole tuttu konsepti monille vieraillemme haluttiin kirjoittaa auki mitä se tarkoittaa. Eli sitä, että varaa se päivä meidän häille, mutta älä huoli  - saat myöhemmin vielä oikean kutsunkin.

Törmäsin jossain ehkä Pinterestin syövereissä Save the Date -kortti ideaan, jossa kalenterin sivulle oli merkitty hääpäiv, ihastuin ja halusin itsekin hyödyntää kalenteri-ideaa. Siispä tehtiin tekstipolelle ensi vuoden heinäkuun kalenteri ja sydän meidän hääpäivän ympärille. Toivottavasti kaikki kortin saavat ymmärtävät, että siihen se on merkitty. Itse olen ihan vainoharhainen. Myös sen suhteen, että onhan siihen merkitty oikea päivä. Oon tarkistanut sen vasta noin 32 kertaa ja edelleen olen vähän epävarma.

IMG_6129

Mitäs tykkäätte meidän Save the Date -korteista? Itse tykkään ihan hurjasti. Tekisi muuten kokoajan mieli viitata näihin nimellä STD, mutta Joni on kieltänyt mua käyttämästä sitä, koska sehän tarkoittaa englanniksi sukupuolitautia, heh. Tällä lauseella varmistan luultavasti uusia mielenkiintoisia sanoja, joilla blogiini päädytään. Viime aikoina olen ollut suuren hämmennyksen vallassa huomattuani, että tänne tulee ihmisiä haulla "nainen pissasi housuun". Excuse me, what? En tietääkseni ole niin tehnyt, enkä myöskään aiheesta kirjoittanut...