Save the Date -kortit

IMG_6124

Ihmeiden aika ei ole ohi. Tässä ne nimittäin nyt on.. meidän Save the Date -kortit, joiden piti alunperin lähteä postiin lokakuun aikana. Sitten ne piti tilata marraskuun ekalla viikolla. Ja sitten heitin kirveen kaivoon ja totesin, että lähtekööt tammikuussa, koska joulukuussa en niitä halua lähettää. Ja sitten toissa viikon perjantaina Joni luki minun kirjoittaneen blogiin noin ja sisuuntui ja pistettiinkin tilaus vetämään samana päivänä. Todettiin, että jos saadaan ne lähtemään vielä viime viikon aikana niin se on ihan siedettävää.

Toissa perjantaina tosiaan ensin soitettiin ja sitten laitettiin tilaus menemään Paraisilla sijaitsevaan Painonappiin. Maanantaina saatiin sähköpostiin vedos digitaalisessa muodossa.. no, jos totta puhutaan niin eihän siinä ollut oikeastaan mitään muuta kuin ne meidän sinne lähettämät kuvat. Ne kun oltiin itse jo sellaisenaan tehty valmiiksi. Tilattiin siis 50kpl postikortteja, joissa on oma kuva molemmilla puolilla. Koska se on tosiaan kuin mikä tahansa postikortti, niin etupuoli on hieman kiiltävä ja taustapuoli mattaisempi.

IMG_6127

Save the Date -korttien taustapuolen teksti pidettiin hyvin simppelinä. Koska Save the Date -kortit eivät välttämättä ole tuttu konsepti monille vieraillemme haluttiin kirjoittaa auki mitä se tarkoittaa. Eli sitä, että varaa se päivä meidän häille, mutta älä huoli  - saat myöhemmin vielä oikean kutsunkin.

Törmäsin jossain ehkä Pinterestin syövereissä Save the Date -kortti ideaan, jossa kalenterin sivulle oli merkitty hääpäiv, ihastuin ja halusin itsekin hyödyntää kalenteri-ideaa. Siispä tehtiin tekstipolelle ensi vuoden heinäkuun kalenteri ja sydän meidän hääpäivän ympärille. Toivottavasti kaikki kortin saavat ymmärtävät, että siihen se on merkitty. Itse olen ihan vainoharhainen. Myös sen suhteen, että onhan siihen merkitty oikea päivä. Oon tarkistanut sen vasta noin 32 kertaa ja edelleen olen vähän epävarma.

IMG_6129

Mitäs tykkäätte meidän Save the Date -korteista? Itse tykkään ihan hurjasti. Tekisi muuten kokoajan mieli viitata näihin nimellä STD, mutta Joni on kieltänyt mua käyttämästä sitä, koska sehän tarkoittaa englanniksi sukupuolitautia, heh. Tällä lauseella varmistan luultavasti uusia mielenkiintoisia sanoja, joilla blogiini päädytään. Viime aikoina olen ollut suuren hämmennyksen vallassa huomattuani, että tänne tulee ihmisiä haulla "nainen pissasi housuun". Excuse me, what? En tietääkseni ole niin tehnyt, enkä myöskään aiheesta kirjoittanut...

18 Kommenttia

 1. Simppelit, mutta ihan superihanat! Tosi kiva, että on pidetty yksinkertaisena, kuva pääsee oikeuksiinsa ilman tilpehööriä ympärillä ja jutun juoni tulee varmasti kaikille selväksi. Tykkään tosta kalenterista! Ihan käy harmittamaan, ettei itselle ole STD-kortteja tulossa. (Okei nyt munkin täytyy lopettaa tuon lyhenteen käyttäminen..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tähän me ei mitään kummempaa krumeluuria kaivattukaan :)

   Mutta sittenhän voit panostaa kahta kovemmin vaikka kutsuihin tai kiitoskortteihin! :) Ja heh, niinpä, aika tiukassa on mullakin ollut tuo lyhenne kun sitä tottui jo käyttämään, mutta parempi kuitenkin, että ei :P

   Poista
 2. Noi on kyllä ihan superkivat! tosi hauskoja yksityiskohtia ja ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Ninnu! Onpa kiva kuulla kehuja sun kaltaiselta tyylittäreltä! :)

   Poista
 3. Hienot kortit! Tuo kalenteri-idea varsinkin on jo pitkään ollut mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kuten Sari tuossa alla kommentoi niin se jotenkin konkretisoi sen, että tän tarkoituksena on se, että se päivä varataan kalenteriin! :)

   Poista
 4. Mielettömän ihana! Meillä oli myös std-kortissa kalenteri. Se jotenkin konkretisoi hauskasti sen, että oikeesti tyypit, merkatkaa kalenteriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) ja musta on ollut hauska kun moni joka on laittanut viestiä, että kiitos kortista on myös sanonut, että kalenteriin on merkitty! Toivottavasti oikeasti on :)

   Poista
 5. Aah niin ihanat! Ei mitään liikaa eikä liian vähän! <3 En oo koskaan kuullutkaan tällasista, mutta kiitos sinun olen valaistunut! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, niin ihanasti sanottu! Ja heh, hauskaa! Tosin eihän nää mikään pakko tosiaan ole, mutta nykyään kun reissuja tms. varataan niin hyvissä ajoin niin osaavatpahan tyypit ottaa huomioon tän menojaan suunnitellessa :)

   Poista
 6. Hienot kortit! Ihan syystä olet niistä ylpeä :) En kyllä ymmärrä miten tuolla haulla löytää blogiisi, mutta... Piti ihan tarkistaa oman blogin haun avainsanat, mutta ei siellä nyt ollut mitään outoa. "60 euron sukkahousut" on ehkä tämän hetken oudoin (ja ole hyvä, nyt sillä hakusanalla voi joku tulla sunkin blogiin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo en ymmärrä minäkään, mutta näin vaan on käynyt :D Ja heh, toi on kyllä hyvä lisä mun kokoelmaan, vaikka valitettavasti apua kyseisen haun tehneelle ei täältä taidakaan löytyä!

   Poista
 7. Tosi kivat Save The Date-kortit!! Ihanan yksinkertaiset, mutta paljon puhuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että ne näyttää tuolle muidenkin silmiin, kun sellaiset meidän tavoitteena olikin :)

   Poista
 8. Tosi kiva, iso peukku! Tykkään tuosta kalenterista ja pikkuisesta sydämestä päivämäärän ympärillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla! Mustakin se on kieltämättä aikas suloinen :)

   Poista
 9. Kalenteriosio on todella kiva yksityiskohta, suloinen ja varmasti saa hymyn saajilleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti sanottu! :) Toivottavasti näin kävi!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!