Piinaa rannasta

Eilen illalla meni pikkutunneille, kun hääräiltiin muuan mukavan hääaktiviteetin parissa. Meinasi jo vähän olla silmät sikkurassa ja hermotkin vähän kireällä, kun ei kummallakaan puhekaan enää sujunut. Mutta nyt on se piina ainakin hetkeksi ohi, kun tiedetään suunnilleen mitä halutaan.

Rannasta

Positiivinen puoli tässä piinassa oli se, että ensi perjantaina (hammaslääkärikauhun jälkeen hrrr) koittaa pikkiriikkinen miniloma Tallinnassa, kun ollaan yksi yökin. Jippiaijee!

Homma etenee, taas homma etenee, kun taakka kevenee... Tai tässä tilanteessa kyllä Mazdan taakka taitaa lähinnä kasvaa. Huomaatteko juttujen tasosta, että vähän väsyttää? Niin huomaan minäkin!

4 Kommenttia

 1. Wau, hienoa kun saitte tän homman hoidettua! Me ollaan asiaa melko suurpiirteisesti suunniteltu ja pahasti tuntuu siltä, että juomien budjetti tulee ylittymään aivan liikaa.. Pitäisi ottaa asiaksi tehdä tällainen lista, niin tietäis sitten mihin varautua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa suunnata tonne nettisivuille ja nakella ostoskoriin. Mua s ainakin helpotti, koska itsekin pelkäsin, että budjetti tulee ylittymään. Vielä puolessa välissä totakin hyperventiloin kauhuissani, että mitä me nyt tehdään kun meidän pitääkin tuplata budjetti. Vaan eipä tarvinnutkaan :)

   Poista
 2. Mä tein hetki sitten ihan samaa! Laskeskelin noissa nettisivuilla että mitä maksaa ja mikä maksaa ja mitä otetaan ja paljon otetaan! Huippu kätevää kyllä kun ei tarvii sokkona lähteä rapakon taa arpomaan että mitähän sitä ottais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo äläpä, olisi ihan kauheaa jos ei tietäisi etukäteen, että mitä sitä kaipaa ja minkä verran ja minkä verran se lysti maksaa! Ja jospa huolellisella suunnittelulla säästyisi myös pahimmilta heräteostoksilta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!